O προπονητής της Ομόνοιας, Γιανίκ Φερέρα δήλωσε τα ακόλουθα μετά το τέλος της αναμέτρησης απέναντι στη Δόξα για την 18η αγωνιστική.
Όλα όσα είπε:
Αρχικά
: «Αρχίσαμε καλά τον αγώνα και σκοράραμε αλλά μετά δεν κάναμε το καλύτερο μας ματς. Μετά ήρθε το 2-0 και είχαμε κι’ άλλες στιγμές για να βάλουμε γκολ. Στην επανάληψη είχαμε και οι δύο ομάδες τις ευκαιρίες. Ο καθένας θα ήθελε να νικάει η ομάδα του με 5-0 αλλά είναι πολύ σημαντικό που κρατήσαμε το μηδέν για άλλη μια φορά. Δεν πρέπει να ξεχνούμε από που ερχόμαστε. Είναι η τρίτη μας σερί νίκη και είχαμε καλές στιγμές. Αυτές τις καλές στιγμές πρέπει να τις κάνουμε περισσότερες. Βελτιωνόμαστε κάθε μέρα και όσο βελτιωνόμαστε θα έρχονται τα αποτελέσματα. Το μήνυμα που θέλω να περάσω είναι να είμαστε χαρούμενοι, ικανοποιημένοι και να συνεχίσουμε να βελτιωνόμαστε».
Αν η βελτίωση οφείλεται στον σχηματισμό: «Δεν έχει να κάνει με τον σχηματισμό η βελτίωση. Βελτιωνόμαστε σαν ομάδα και δουλεύουμε πολύ. ‘Έχουμε νικήσει τα 6 από τα 7 τελευταία ματς και χτίσαμε αυτοπεποίθηση, παίζει μεγάλο ρόλο».
Για το ότι ανέτρεψε το όχι και τόσο καλό κλίμα που υπήρχε προς το πρόσωπο του: «Ευχαριστώ τους οπαδούς για την εμπιστοσύνη που έδειξαν στο πρόσωπο μου. Είμαστε προπονητές, όχι μάγοι. Κάθε προπονητής χρειάζεται χρόνο και έτσι και εμείς. Δεν θέλω να κρίνω για το τι γινόταν πριν. Μεγαλώνουμε, βελτιωνόμαστε και όλα αυτά σε δύο μήνες. Όσο δουλεύομαι η ομάδα θα είναι καλύτερη».
Για τον Χάμπο: «Θα πάει στο νοσοκομείο να κάνει εξετάσεις στον αστράγαλο. Ευχόμαστε να μην είναι σπάσιμο και θα είναι εκτός για μερικές βδομάδες. Θα ξέρουμε περισσότερα μετά τις εξετάσεις».
Για το αν ζήτησε να φύγει ο Μπέζους και τις μεταγραφές: «Αν ένας ποδοσφαιριστής θέλει να πάει σε κάποια ομάδα για να αγωνίζεται πρέπει να γίνεται σεβαστή η απόφαση του αλλά δεν έχουμε κάτι τέτοιο για ποδοσφαιριστή μας. Αυτό είναι το σχόλιο που μπορώ να κάνω. Είμαστε ικανοποιημένοι από το ρόστερ μας, αλλά θα πρέπει να φύγει άλλος παίκτης για να αποκτήσουμε κάποιον. Βέβαια είναι ακόμα νωρίς, είδατε ότι είχαμε και τραυματισμό».