Σε ραδιοφωνικές του δηλώσεις ΣΠΟΡΦΜ95 ο εκπρόσωπος τύπου της Ομόνοιας Ανδρέας Δημητρίου τόνισε:
«Έχουμε ακόμα ένα βουνό μπροστά μας. Γνωρίζουμε ότι είναι ελάχιστα τα περιθώρια για απώλειες, είμαστε ακόμα μακριά από εκεί που θέλουμε να είναι η Ομόνοια, όμως βλέπουμε ένα, ένα τους αγώνες και αυτό κάνουμε βλέποντας τον επόμενο αντίπαλο που είναι η αξιόλογή ομάδα της Νέας Σαλαμίνας.
Όλα τα παιχνίδια, είναι κρίσιμα, έτσι και αυτό με τον επόμενο αντίπαλο».
Για τα αγωνιστικά νέα;
«Έχουμε εκτός τους Παπουλή, Χαραλάμπους και Ζαχαρίου. Οι πρώτοι δύο ίσως να προλάβουν τον αγώνα με την Πάφος FC. Ο Σράντι κάνει προσπάθεια για να βρεθεί στο καλύτερο σημείο ετοιμότητας. Γίνεται προσεχτικός χειρισμός του νέου μας ποδοσφαιριστή και είναι θέμα προπονητή να αποφασίσει πότε θα παίξει και ειδικά αν θα παίξει με τη Νέα Σαλαμίνα».
Για το θέμα τεχνικού διευθυντή;
«Η όλη διαδικασία είναι σε πολύ προχωρημένο στάδιο και θα ενημερώσουμε τον κόσμο μας με ανακοίνωση. Η επιδίωξη μας είναι να γίνει η καλύτερη δυνατή επιλογή.»
Για τα μεταγραφικά;
«Αν θυμάστε καλά, οι αρμόδιοι για θέματα προγραμματισμού, δήλωσαν ότι σε περίπτωση αποχώρησης ποδοσφαιριστή θα γίνεται αντικατάσταση. Αυτό έγινε με την αποχώρηση Μάταβς και τη μεταγραφή Σράντι. Αυτά είναι τα δεδομένα. Η ομάδα είναι έτοιμη να δράσει αναλόγως, αν κριθεί σκόπιμο, απλά η φιλοσοφία μας είναι να γίνεται αντικατάσταση κάθε ποδοσφαιριστή που αποχωρεί».
Για τον Μπέζους και το μέλλον του;
«Είναι ποδοσφαιριστής μας, προπονείται κανονικά και αν προκύψει κάτι θα δούμε».
Για το Φράνσις Ουζόχο;
«Είναι λογικό και φυσιολογικό να υπάρχει ενδιαφέρον, όμως δεν έχουμε κάτι ενώπιον μας. Είμαστε έτοιμοι να συζητήσουμε κάθε καλή πρόταση, την οποία όμως δεν έχουμε».
Δεχθήκατε πρόταση για τον Μπρούνο;
« Η σεζόν βρίσκεται σε πολύ κρίσιμο σημείο, είναι και ο πρώτος μας σκόρερ. Πρέπει να έχουμε κάτι πολύ καλό από πλευράς πρότασης για να συζητήσουμε».
Για τον Κίτσου και τον Μπασιρού;
« Ο Κίτσου ανήκει στον Ολυμπιακό Πειραιώς και αυτό είναι γνωστό, για τον Μπασιρού και το συμβόλαιο του δεν έχω κάτι να σας πω».