Οι μεταγραφικές εξελίξεις ενδιαφέρουν και βρίσκονται στο τελικό στάδιο για να προκύψουν οι συμφωνίες (βλέπε Τομανέ και Μπεν) όμως στο ΑΠΟΕΛ, θα πρέπει να επικεντρωθούν στις αγωνιστικές τους υποχρεώσεις.
Το Σάββατο πάνε ξανά στη Λεμεσό και στο Τσίρειο αυτή τη φορά για να αντιμετωπίσουν την αξιόμαχη ομάδα της Καρμιώτισσας του Σωφρόνη Αυγουστή.
Σαφώς και θα χρειαστεί να παρουσιαστεί στην καλή της βραδιά, η ομάδα του Μιλόγεβιτς για να επιστρέψει στις νίκες και να αποφύγει ταυτόχρονα νέες βαθμολογικές απώλειες.
Θα πάει μάλιστα στο Τσίρειο με πολλές και σημαντικές απώλειες, όπως είναι των Κοσταντίνοφ-Εφραίμ-Σατσιά ( οι δύο τελευταίοι λόγω τιμωρίας) και ο προπονητής θα κληθεί να βρει λύσεις, ειδικά στη μεσαία γραμμή.
Λογικά θα επαναφέρει τον Νταουσβίλι για να παίξει με το Σαρφό και μάλλον τον Ντάλσιο με εναλλακτική επιλογή τον Ντογκαλά.
Διεκδικεί θέση και ο Γουίλερ που επέστρεψε στις προπονήσεις, αντί του Φεράρι ενώ ενδεχομένως να επιστρέψει ο Ντβάλι στην άμυνα αντί του Καρώ.
Η ουσία για τον Μιλόγεβιτς, είναι να βρει τρόπο για να επαναφέρει την ομάδα στις νίκες ώστε να μην χάσει άλλο έδαφος.
Στο μεταξύ, όλα δείχνουν ότι στο Τσίρειο θα προκύψει δυναμική παρουσία φιλάθλων. Ίσως να ξεπεράσουν τις τέσσερις χιλιάδες αυτοί που θα βρεθούν στην Ανατολική κερκίδα.