Ο νέος πρόεδρος της Ανόρθωσης Ανδρέας Σάντης αναφέρθηκε και στο οικονομικό θέμα τονίζοντας οτι δεν μπορεί η ομάδα να στηρίζεται αποκλειστικά τον Χρίστο Πουλλαίδη.
Συγκεκριμένα είπε:
«Το οικονομικό κομμάτι είναι ένα τεράστιο κεφάλαιο και δεν μπορεί η Ανόρθωση να βασίζεται και να θεωρεί δεδομένη την χωρίς περιορισμούς οικονομική αρωγή της Οικ. Πουλλαΐδη.
Ευχαριστούμε τον κύριο Πουλλαίδη για την δέσμευση του η οποία επαναβεβαιώθηκε και στην ψεσινή ΓΣ αναφορικά με το έλλειμα της φετινής ποδοσφαιρικής περιόδου αλλά δεν σημαίνει ότι όλοι οι υπόλοιποι καθόμαστε και περιμένουμε να έρθει το τέλος του μηνός και με το πάτημα του κουμπιού θα εμβαστεί το σχετικό ποσό γιατί αυτό δεν πρόκειται να συμβεί!!
Δημιουργούνται επιτροπές ώστε να γίνουν άμεσα ενέργειες για την δημιουργία νέων πόρων εισοδημάτων για κάλυψη επείγον υποχρεώσεων. Το Δ.Σ. από την μεριά του θα συνεισφέρει ένα σημαντικό ποσό για το πιο πάνω σκοπό.
Οι επιτροπές πέραν από την εξεύρεση πόρων εισοδήματος σκοπό έχουν την βελτίωση των εγκαταστάσεων, την λειτουργία των ακαδημιών, την προώθηση του ονόματος της Ανόρθωσις.
Φίλοι εκπρόσωποι των ΜΜΕ».