Ο αμυντικός της Ομόνοιας Άνταμ Λανγκ φιλοξενήθηκε στην εκπομπή ΤΟΤΑL GREEN και είπε πολλά και ενδιαφέροντα.

Για τη νίκη επί της Δόξας: «Είμαστε ευχαριστημένοι από το πρώτο ημίχρονο και το αποτέλεσμα. Στην επανάληψη μας δυσκόλεψαν την ζωή μας. Η τεχνολογία με έσωσε στο λάθος μου και την ευχαριστώ, ενώ ο Ουζόχο χρειάστηκε να κάνει μια μεγάλη επέμβαση. Δεν θα στοίχιζε τη νίκη αλλά αν η Δόξα έβαζε γκολ θα μας άγχωνε. Είναι μόνο 90 λεπτά της μέρας μας και οφείλουμε να είμαστε συγκεντρωμένοι σε αυτά».

Για την πορεία της ομάδας μέχρι τώρα: «Δεν αρχίσαμε όπως θα θέλαμε. Έγιναν λάθη τα οποία προσπαθούμε να διορθώσουμε και με το νέο προπονητή. Δεν μπορείς να αλλάξεις αυτό που έγινε πριν αλλά πρέπει να μαθαίνουμε από τα λάθη μας. Ελπίζω να μην στοιχίζουν εκείνες οι απώλειες. Με τα αποτελέσματα της αγωνιστικής πλησιάζουμε ακόμα περισσότερο και μπορούμε να δούμε πιο ξεκάθαρα τον στόχο και αυτό μας δίνει αυτοπεποίθηση. Είμαστε στα μισά του δρόμου και τίποτα δεν χάθηκε».

Για το σερί νικών και τι άλλαξε για να έρθει αυτό: «Οι επιτυχίες ανεβάζουν την αυτοπεποίθηση. Βοήθησε και ο προπονητής. ο κάθε ένας βρίσκει ξανά τον ρόλο του στην ομάδα. Και στην αρχή είχαμε διάθεση να παλέψουμε αλλά κάτι μας κρατούσε. Οι νίκες βελτιώνουν και το κλίμα».

Μέχρι που μπορεί να φτάσει η ομάδα; «Δεν εξαρτάται μόνο από εμάς. Πρέπει να παίξουμε στο μάξιμουμ χωρίς περιθώρια λάθους. Το να αγωνίζεσαι με την πλάτη στον τοίχο αυξάνει την πίεση. Πρέπει να κάνουμε την πίεση φίλο μας. Πρέπει να θυσιάζουμε πράγματα και στην προσωπική μας ζωή για να μένουμε συγκεντρωμένοι. Χρειάζεται σκληρή δουλειά. Μπορούμε να κατακτήσουμε ακόμα και το πρωτάθλημα».

Για το γεγονός ότι παίζει πλέον αριστερός κεντρικός αμυντικός και για το ότι καθιερώθηκε σαν δίδυμο με τον Μίλετιτς: «Νιώθω άνετα να παίζω με τον Μίλετιτς, υπάρχει χημεία. Εκτός από την σχέση στο γήπεδο τον θεωρώ και πολύ καλό άνθρωπο και εκτός γηπέδου, έχει μια ωραία τρέλα. Και ο Γιούστε και ο Νικόλας ήταν εξαιρετικοί στα ευρωπαϊκά ματς. Τώρα καθιερώθηκα εγώ και ο Μίλετιτς αλλά η τετράδα είναι πολύ καλή. Στα 14 μου χρόνια συνειδητοποίησα ότι για να προχωρήσει στο ποδόσφαιρο δεν θέλεις μόνο ένα καλό πόδι και το δούλεψα. Έπαιξα σαν αριστερός στόπερ στο παρελθόν και νιώθω άνετα».