Δεν μπορεί να συνέλθει η Γιουβέντους μετά την ποινή του -15 καθώς έπειτα από το 3-3 με την Αταλάντα, ηττήθηκε στο Τορίνο από τη νεοφώτιστη, Μόντσα (0-2).
Η Μότσα διανύει την πρώτη σεζόν της ιστορίας της στην Serie A και από αυτή θα έχει να θυμάται ότι έκανε το 2×2 σε βάρος της Γιουβέντους. Η ομάδα του Σίλβιο Μπερλουσκόνι είχε νικήσει 1-0 στον πρώτο γύρο και τώρα, εκμεταλλεύτηκε το άσχημο κλίμα στην Γιουβέντους μετά την αφαίρεση 15 βαθμών και τη νίκησε 0-2 στο J-Stadium. Ετσι, οι Bianconeri παρέμειναν πολύ μακριά από την Ευρώπη, ενώ η Μόντσα πλησίασε την πρώτη 10άδα.
Πολύ δυνατά μπήκαν στο ματς οι φιλοξενούμενοι και δεν πτοήθηκαν από το γεγονός ότι το VAR έδειξε οφσάιντ στο γκολ του Καπράρι στο 12′. Στο 18′ έκαναν το 0-1 με το τελείωμα του Τσούρια από κοντά μετά την κάθετη πάσα του Ματσίς και στο 39′ έβαλαν βάσεις νίκης αφού ο Αουγκούστο έκανε εντυπωσιακή κούρσα και έδωσε στον Μότα, ο οποίος απέφυγε τον Σέζνι και στην κενή εστία έγραψε το 0-2. Στην επανάληψη, η ομάδα του Μασιμιλιάνο Αλέγκρι ήταν κάπως καλύτερη, όμως κανένας εκ των Λοκατέλι, Μίλικ, Ντι Μαρία μπόρεσε να την ξαναβάλει στο ματς. Μάλιστα, οι γηπεδούχοι έπαιξαν από το 81′ με δέκα εξαιτίας του τραυματισμού του Μίλικ και η Μόντσα κράτησε μάλλον άνετα τη νίκη.

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ