Ο Μοχάμεντ Μπεν, ακολουθεί ειδικό πρόγραμμα στον Αρχάγγελο και ο Μιλόγεβιτς αποφασίζει για το ντεμπούτο του που προβλέπεται (εκτός απροόπτου) στο ντέρμπι με την ΑΕΚ στην Αρένα, χωρίς να αποκλείεται να συμπεριληφθεί στην αποστολή του αγώνα με τον Ακρίτα.
Ο Σέρβος προπονητής, μίλησε με τον ποδοσφαιριστή και ταυτόχρονα ενημερώνεται από τους συνεργάτες του για τον βαθμό ετοιμότητας του και θέλει να βεβαιωθεί ότι θα είναι εντελώς έτοιμος για να αποφασίσει.
Οι επόμενες κινήσεις και βασικά «τα θέλω» του Μιλόγεβιτς, περιλαμβάνουν ένα σέντερ φορ με την υπόθεση Τομανέ να γίνεται όλο και δυσκολότερη.
Για το όνομα του Μακέντα που κυκλοφορεί τα δεδομένα είναι τα εξής. Ο Ιταλός επιθετικός θέλει όντως να φύγει από την Τουρκία αφού δεν…του έκατσε η επιλογή του ενώ και η ομάδα του (βλέπε Ανκαραγκουτσού) δεν είναι ευχαριστημένη από τον ποδοσφαιριστή.
Υπάρχει όμως ένα συμβόλαιο (2ετές μάλιστα) αξίας 1.5 εκατ. ευρώ το οποίο καλύπτει απόλυτα τον Μακέντα.
Άρα λοιπόν, είναι από τις περιπτώσεις που λέμε «ναι μεν αλλά». Παράλληλα, ο Μιλόγεβιτς, αναζητεί ένα ακόμα ποδοσφαιριστή για τη μεσαία γραμμή.
Δηλαδή, ο Σέρβος θέλει τρεις μεταγραφές και έχει περίπου 12 μέρες για να βρει τους παίκτες και να τους συμφωνήσει η διοίκηση.