Βροχερός είναι και σήμερα ο καιρός σε όλη την Κύπρο, με αποτέλεσμα να προκληθούν ορισμένα προβλήματα στο οδικό δίκτυο, ιδιαίτερα στην επαρχία Αμμοχώστου.
Λόγω συσσώρευσης νερού στο οδόστρωμα είναι κλειστή για την τροχαία κίνηση η λεωφόρος Πρωταρά και ο δρόμος Αγίας Νάπας – Αγίας Θέκλας. Ταυτόχρονα, λόγω συσσώρευσης νερού αρκετοί δρόμοι στην περιοχή Αγίας Νάπας και στο Παραλίμνι έχουν καταστεί επικίνδυνοι.
Στην ορεινή περιοχή της επαρχίας Λάρνακας επικρατεί πυκνή ομίχλη, η οποία σε συνδυασμό με τη έντονη βροχόπτωση περιορίζουν την ορατότητα σε μεγάλο βαθμό. Από τα φαινόμενα επηρεάζονται εντονότερα οι περιοχές των δρόμων Σκαρίνου – Λευκάρων, Λευκάρων Βαβατσινιάς και Βαβατσινιάς – Αγίων Βαβατσινιάς.
Στα υψηλότερα ορεινά λόγω χιονόπτωσης οι δρόμοι Καρβουνά – Τροόδους, Πλατρών – Τροόδους και Προδρόμου – Τροόδους είναι ανοικτοί μόνο για οχήματα εφοδιασμένα με αντιολισθητικές αλυσίδες ή με κίνηση και στους τέσσερις τροχούς.
Στις υπόλοιπες περιοχές, λόγω των συνεχών βροχοπτώσεων, οι δρόμοι είναι ολισθηροί. Οι οδηγοί προτρέπονται να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί, να οδηγούν με χαμηλές ταχύτητες, να διατηρούν αποστάσεις ασφαλείας από τα προπορευόμενα οχήματα και να έχουν τα φώτα πορείας του οχήματός τους αναμμένα.