Και όμως… Ήταν ίσως η μοναδική βραδιά που το ντέρμπι μετατράπηκε σε παράσταση για μια ομάδα! Ο λόγος για το καθιερωμένο ραντεβού ανάμεσα σε Wasted Whites και Black Talents με τους πρώτους να μην δείχνουν… έλεος και να διαλύουν την ομάδα με αρχηγό τον Ανδρέα (Μίου), με 9-2! Ναι, καλά διαβάσατε… 9-2! Ποιο ντέρμπι; Υγιεινός περίπατος ήταν περισσότερο για την ομάδα με αρχηγό τον Παύλο. Ένας Παύλος που γι’ άλλη μια φορά έκανε τη διαφορά, ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής και αναδείχθηκε ο MVP παρά τα 5 γκολ του Σωκράτη και τις τέσσερεις ασίστ του Λόζα!
Πάμε τώρα στα του ματς… Τι να συζητήσουμε βέβαια, μετά από τέτοιο διασυρμό; Απλά πρέπει να υποκλιθούμε στους Wasted Whites και να στείλουμε τις… ευχές μας για ανασύνταξη στα Black Talents. Ελπίζουμε, το τελευταίο ματς πριν τη διακοπή λόγω εορτών, να τους έγινε μάθημα. Να αναφέρουμε κάτι άλλο πολύ σημαντικό, πριν πάμε στα του ματς (ματς… τρόπος του λέγειν…). Η πρώτη αναμέτρηση του αγώνα του με το νέο έτος, 2023, θα είναι εορταστικό και θα δώσουν το παρών τους το ΤΟP-5 σε ποσοστό νικών. Μάλιστα, γίνονται σκέψεις για να μεταδοθεί ζωντανά από το κανάλι των Wasted Talents στο Youtube. Καταλαβαίνετε ότι έχουμε πάει σε άλλο επίπεδο! Ποιος Έλον Μασκ και Nasa? Wasted Talents και ξερό ψωμί.
Έφτασε όμως η μεγάλη ώρα… Πώς καταλήξαμε σε αυτό το σκορ; Mε ένα γρήγορο 7-0 καθάρισαν το παιχνίδι και άρχισαν την… προπόνηση. Εκεί μείωσαν τα Black Talents σε 7-2, όμως ακόμα δύο γκολ από τους Wastes Whites διαμόρφωσαν το εκκωφαντικό 9-2.
Σε τούτο το ρεπορτάζ, δεν αναφερόμαστε στους σκόρερ ή σε αυτούς που έδωσαν τις ασίστ γιατί ο αγώνας όπως εξελίχθηκε… δίτερμα για την ομάδα του αρχηγού Παύλου . Τέτοια ντροπή ένιωσαν οι Βραζιλιάνοι στο 7-1 από τη Γερμανία, στο Μουντιάλ μέσα στο σπίτι τους, το 2014. Γι’ αυτό καλά κάνουν να ανασυνταχτούν και να δώσουν χαρά στον κόσμο τους. Το μυαλό τους ήταν στα ημιτελικά ή σε κάποια ταβέρνα… Δεν εξηγείται αλλιώς τέτοιος διασυρμός.
Μάλλον η απουσία του Εντού να τους επηρέασε. Ο συγκεκριμένος ακόμα κάνει μήνα του μέλιτος! Εξάλλου το λέει και η λέξη… «μήνας»! Θα το κάνει πράξη!
Από την άλλη, οι Wasted Whites θα κάνουν τις γιορτές με ψυχολογία στα ύψη (σε αντίθεση με άλλους που δεν έπρεπε καν να εμφανίζονται) και η υπόσχεση που έδωσαν στους οπαδούς τους για νικηφόρο σερί έρχεται με τον καλύτερο τρόπο. Φαίνεται πως παρακολούθησαν αρκετό Μουντιάλ, αντέγραψαν Μέσι, Άλβαρες, Έντσο Φερνάντες, Γκριεζμάν, Εμπαπέ και Ζιρού, και φυσιολογικά ήρθε μια μαεστρική επιτυχία!
Παίδες, καλές γιορτές, καλά Χριστούγεννα σε όλους και ευτυχισμένο το νέο έτος. Συνεχίστε να δίνετε τις μεγάλες «μάχες» σας πάντα στην πολύ ωραία φιλική ατμόσφαιρα που δημιουργείτε, και να ξέρετε πως η καζούρα είναι σε φιλικό επίπεδο!
Εμείς, τα ξαναλέμε με νέο ρεπορτάζ, το 2023! 

Δείτε φωτογραφίες και όλα τα γκολ:


WASTED WHITES από τα αριστερά προς τα δεξιά: ΠΑΝΩ: Παύλος, Ιάκωβος, Γιώργος Γιωργαλλής. ΚΑΤΩ: Χρήστος (Στρογγυλός), Σωκράτης.

BLACK TALENTS από τα αριστερά προς τα δεξιά: ΠΑΝΩ: Ανδρέας (Μίου), Γιώργος (Λόζας), Σταύρος. ΚΑΤΩ: Φάνος, Κωνσταντίνος