Στην ΑΕΛ συνεχίζουν τις επαφές τους με επενδυτές και μάλιστα πολύ σύντομα αναμένονται και εξελίξεις. Η ανταλλαγή θέσεων είναι καθημερινή, όπως μαθαίνουμε, και υπάρχει μια αγωνία για το αν η άλλη πλευρά θα δείξει έμπρακτα το ενδιαφέρον της κάνοντας και την σχετική προσφορά. Μέχρι στιγμής δεν μπορούμε να πούμε στο που βαρούν οι πιθανότητες για το αν θα υπάρξει δηλαδή συμφωνία ή όχι.
Αυτό που βγαίνει και έχουμε μάθει είναι ότι γίνεται μια πολύ προσεκτική ανάλυση των δεδομένων και από την πλευρά της ΑΕΛ είναι ιδιαίτερα προσεκτική για το που θα δώσουν την ομάδα αν και εφόσον υπάρξει συμφωνία. Φαίνεται πάντως ότι δεν είναι μόνο ένας ο υποψήφιος επενδυτής καθώς υπάρχει η πληροφορία ότι στο παιχνίδι έχει μπει και «παίκτης» από την Ευρωπαϊκή αγορά. Και σε αυτή την περίπτωση, οι γαλαζοκίτρινοι κάνουν έλεγχο για να διαπιστωθεί η φερεγγυότητα του ενδιαφερόμενου, καθώς είναι πολύ σημαντικό για την ομάδα να περάσει σε χέρια ανθρώπων που θα μπορούν να τη διαχειριστούν σωστά και να εξασφαλιστεί η ομαλή συνέχεια της.
Αγωνιστικά ο Τσέντομιρ Γιανέφσκι καταστρώνει πλάνο για τον Ολυμπιακό χωρίς τους Φιλίπποβιτς, Πάβλοβιτς, Νεοφύτου και Κατσάνικλιτς. Δεν υπολογίζουμε τον μόνιμα τραυματία Μπάστο ο οποίος θα χάσει την χρονιά. Αμφίβολοι είναι οι Μεντόγιεβιτς, Σάντος και Κάσα ενώ εκτός θα είναι και ο τιμωρημένος Τσιμπόλα. Με αυτά τα δεδομένα η ΑΕΛ πάει με ουκ ολίγες απουσίες σε ένα ακόμα σημαντικό ματς που μοναδικός στόχος παραμένει η νίκη.

Αριστείδου Μιχαήλ