Για τη νίκη και την παρουσία του Απόλλωνα στον αγώνα με τη Δόξα, μίλησε στον ΣΠΟΡ ΦΜ 95.0 ο εκπρόσωπος Τύπου της ομάδας, Φανούριος Κωνσταντίνου.

-Για τη νίκη και την εμφάνιση στο ματς με τη Δόξα: «Η κάθε νίκη είναι σημαντική. Κρατάμε τους βαθμούς, αλλά μας προβλημάτισε πολύ η παρουσία της ομάδας στην επανάληψη. Πρέπει οπωσδήποτε να αποκτήσουμε συνέπεια και σταθερότητα. Αν δεν το πληρώσαμε χθες, θα συμβεί στα επόμενα παιχνίδια. Πρέπει να συνέλθουμε. Υπάρχει το άγχος να μη χάσουμε βαθμούς, μόλις ζοριστούμε αυξάνεται αυτό το άγχος και η πίεση. Γενικά όμως έχει πράγματα να διορθώσει ο Κωνσταντίνος Μακρίδης, τα γνωρίζει κι ο ίδιος. Υπάρχει ποιότητα στην ομάδα, οι περισσότεροι παίκτες κατέκτησαν πέρυσι το πρωτάθλημα. Δεν έχουν ξεχάσει ξαφνικά το ποδόσφαιρο. Έχουμε πρόβλημα στη ψυχολογία μας, όμως πρέπει να βελτιώσουμε αφάνταστα τις εμφανίσεις μας. Έχει δίκαιο ο κόσμος να γκρινιάζει. Πρέπει να πάρουμε αποτελέσματα με καλές εμφανίσεις».

-Για τις δηλώσεις του προπονητή της Δόξας: «Δεν είδαμε κάτι το μεμπτό. Οι δηλώσεις του δεν ήταν αποκλειστικά για χθες, είναι αναφαίρετο δικαίωμα κάθε προπονητή να προστατέψει τα συμφέροντα της ομάδας του».

-Για την ενίσχυση: «Το χειρίζεται αποκλειστικά ο προπονητής μας».

-Για το ντέρμπι με την Ομόνοια: «Τη σεβόμαστε, αλλά θα πάμε για να νικήσουμε. Δεν θα πάρουμε κόσμο στη Λευκωσία».

-Τα αγωνιστικά: «Θα δούμε τη Δευτέρα για τον Νταμπό. Δεν προέκυψε κάποιο πρόβλημα από τον αγώνα με τη Δόξα».

-Για την ταλαιπωρία του κόσμου με το κυκλοφοριακό: «Υπομονή μέχρι τον Φεβρουάριο, μέχρι να μας παραδοθεί το οδικό δίκτυο».

-Για το θέμα της έφεσης: «Δεν έχω εξουσιοδότηση να μιλήσω γι’ αυτό το θέμα».