Την εξήγηση για τα άτομα που προσκλήθηκαν και δεν προσκλήθηκαν στην εκδήλωση, έδωσε ο εκπρόσωπος Τύπου του Απόλλωνα, Φανούριος Κωνσταντίνου, μιλώντας στον Super Sport FM 104.0.
«Οι προσκλήσεις που δόθηκαν ήταν κατόπιν συνεννόησης με τον σύνδεσμο Παλαιμάχων. Αυτοί που κλήθηκαν να συμμετάσχουν στο τελετουργικό και έφεραν τα τρόπαια, απλά εκπροσώπησαν τις ομάδες τους τότε. Δεν μπορούσαμε να έχουμε όλους τους παίκτες στο γήπεδο. Επιλέξαμε τους αρχηγούς των ομάδων. Πάντοτε κάποιοι θα έχουν το παράπονό τους, άλλοτε δικαιολογημένα άλλοτε αδικαιολόγητα. Δεν θα το κρίνω εγώ».
Αναφέρθηκε επίσης και στις ζημιές που προκλήθηκαν από κάποιους φίλαθλους: «Είναι υπερβολικό ότι έγιναν ζημιές γιατί πήγαμε το πρωί και είδαμε. Ήταν δύο καρέκλες, σαφώς είναι καταδικαστέες ενέργειες. Τις καθαρίσαμε. Και το γυαλί εκεί το καθαρίσαμε. Στο χλοοτάπητα που δημιουργήθηκε ένα θέμα, θα μπει προστατευτικό δίχτυ μπροστά από τις κερκίδες».
Για το ματς με τη Δόξα, κατέληξε: Αναμένεται ότι 6.000 οπαδοί θα δηλώσουν παρών. Αγωνιστικά δεν έχουμε οποιαδήποτε προβλήματα».