Μπορεί να κινούνται με άκρα μυστικότητα στην Ομόνοια, στα θέματα προγραμματισμού, ενόψει της μεταγραφικής περιόδου Ιανουαρίου, φαίνεται όμως να προκύπτουν εξελίξεις. Προς το παρόν… αναμενόμενες. Η αποχώρηση Μάταβς (ενημερώθηκε ότι είναι εκτός πλάνων), με τον Μπάρκερ να ακολουθεί, δεν εκπλήσσουν κανένα, αφού και οι δυο ποδοσφαιριστές, δεν απέδωσαν τα αναμενόμενα. Λογικό λοιπόν να ψάχνουν λύση με τη διοίκηση για να λύσουν τα συμβόλαια τους και να αποχωρήσουν.
ΠΡΟΣΘΗΚΕΣ: Δεν βγαίνουν πολλά πράγματα προς τα έξω (σχεδόν τίποτα για την ακρίβεια…) σε σχέση με τους ποδοσφαιριστές και πόσοι θα είναι αυτοί, που θα έρθουν για να ενισχύσουν το πλάνο της Ομόνοιας. Η πρώτη κίνηση θα αφορά ακραίο επιθετικό, ενώ για την άλλη θα πρέπει να περιμένουμε… Ίσως να αφορά σε παίκτη που θα αγωνίζεται ως επιτελικός μέσος ή δεύτερος επιθετικός, αν και η μεγάλη ανάγκη, όπως προκύπτει από την εικόνα και τα προβλήματα που παρουσιάζονται, έχει να κάνει με την προσθήκη ενός ποιοτικού κεντρικού αμυντικού.
ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ: Οι «πράσινοι» μετά την ολιγοήμερη άδεια που τους δόθηκε, έπιασαν ξανά δουλειά το απόγευμα της Τετάρτης (28/12) στο «Ηλίας Πούλλος», αρχίζοντας την προετοιμασία τους για το παιγνίδι με την ΕΝΠ στις 2 Ιανουαρίου (17η αγωνιστική). Δεδομένη η απουσία του τραυματία Παπουλή, εκτός και ο Ζαχαρίου, ο οποίος ξεπέρασε τον τραυματισμό του αλλά δεν είναι απόλυτα έτοιμος, ενώ αμφίβολος είναι ο Μάθιους και η κατάσταση του θα ξεκαθαρίσει μέσα από τις επόμενες προπονήσεις.