Μεσοβδόμαδα θα πραγματοποιηθεί η 10η αγωνιστική της ΟΠΑΠ Basket League. To επόμενο τριήμερο θα γίνουν τέσσερα παιχνίδια, με τον αγώνα Κεραυνός-Dynatron Aπόλλων να γίνεται σε μεταγενέστερο στάδιο (σ.σ. συγκεκριμένα στις 29 Δεκεμβρίου) λόγω των ευρωπαϊκών υποχρεώσεων της ομάδας του Στροβόλου. Ρεπό έχει η Πετρολίνα ΑΕΚ.

Ανόρθωση-Αχιλλέας Καϊμακλίου
Τετάρτη 14 Δεκεμβρίου – 19:00 / Β’ Τεχνική Σχολή Λεμεσού

Από νίκες προέρχονται Ανόρθωση και Αχιλλέας Καϊμακλίου και θέλουν να δώσουν συνέχεια. Τις δύο ομάδες χωρίζει ένας βαθμός. Σε οκτώ αγώνες, η ομάδα της Αμμοχώστου μετρά τέσσερις νίκες και ισάριθμες ήττες, ενώ το συγκρότημα του Καϊμακλίου έχει τρεις νίκες και πέντε ήττες.

ΕΑΣ ΟμόνοιαΑΠΟΕΛ
Τετάρτη 14 Δεκεμβρίου – 19:00 / Κλειστό Αγίου Δομετίου

Ντέρμπι της Λευκωσίας με γηπεδούχο την ΕΑΣ Ομόνοια απέναντι στον ΑΠΟΕΛ. Οι «πράσινοι» ψάχνουν το πρώτο τους ροζ φύλλο έχοντας μόνο ήττες στα προηγούμενα παιχνίδια. Από την άλλη, οι «γαλαζοκίτρινοι» μετά την πρώτη τους ήττα στη φετινή σεζόν κόντρα στην Ανόρθωση, θέλουν να επανέλθουν στις επιτυχίες. Επτά νίκες σε οκτώ αγώνες ο απολογισμός του ΑΠΟΕΛ.

ΑΠΟΠ-ΕΘΑ
Πέμπτη 15 Δεκεμβρίου – 19:30 / Αίθουσα «Άκης Κλεάνθους»

Την επάνοδο στις επιτυχίες επιδιώκουν ΑΠΟΠ και ΕΘΑ στην μεταξύ τους αναμέτρηση. Η ομάδα της Πάφου, σε οκτώ αγώνες, έχει δύο νίκες και έξι ήττες. Από την πλευρά της, η ομάδα της Έγκωμης σε οκτώ παιχνίδια πέτυχε τέσσερις νίκες και δέχθηκε ισάριθμες ήττες.

Payabl. EKA ΑΕΛ BC-Ε.Ν. Παραλιμνίου
Παρασκευή 16 Δεκεμβρίου – 19:00 / «Νίκος Σολωμονίδης»

Στο τελευταίο χρονικά παιχνίδι του τριημέρου η Payabl. EKA ΑΕΛ BC θα φιλοξενήσει την Ε.Ν. Παραλιμνίου. Οι «γαλαζοκίτρινοι» της Λεμεσού έχουν απολογισμό σε οκτώ αγώνες έξι νίκες και δύο ήττες, ενώ οι «βυσσινί» μετρούν μία νίκη και επτά ήττες.