Ο πρόεδρος του ΓΣΠ και πρόεδρος του Παγκύπριου Δικηγορικού Συλλόγου Δώρος Ιωαννίδης προχώρησε σε ανάρτηση στα σόσιαλ μίντια για την απόφαση του εφετείου που αφορά το παιχνίδι ΑπόλλωνΑΕΛ.
Συγκεκριμένα έγραψε:
«Πάει αρκετός καιρός απο την τελευταία φορά που ασχολήθηκα με την Αθλητική Δικαιοσύνη,αλλά η απόφαση του μηδενισμού της ΑΕΛ και του ΑΠΟΛΛΩΝΑ πιστεύω ότι δεν πρέπει να μείνει ασχολίαστη.
Η απόφαση για τον μηδενισμό των δύο ομάδων αντιστρατεύεται δύο βασικούς και θεμελειώδεις τομείς της δικαιοσύνης. Του δικαιώματος πρόσβασης στη δικαιοσύνη και της δίκαιης δίκης.
Είναι το λιγότερο ανεπίτρεπτο να εμποδίζονται τα σωματεία να εξασκήσουν το δικαίωμα της έφεσης διότι θα τους επιβληθεί περαιτέρω ποινή και μάλιστα χωρίς αντέφεση.
Το δικαίωμα για αύξηση της ποινής και να προβλέπεται δεν χρησιμοποιείται διότι αντιστρατεύεται την δίκαιη δίκη. Τον θεσμό του Αθλητικού Δικαστή και του Εφετείου τον ετοιμάσαμε
με τον αείμνηστο Κωστάκη Κουτσοκούμνη μετά τον διακοπέντα αγώνα  ΑΕΛ ΑΠΟΕΛ και τα αποτελέσματα μέχρι σήμερα ήταν ικανοποιητικά.
Είχαμε προσπαθήσει και προηγουμένως επι προεδρίας Ουράνιου Ιωαννίδη στο ΚΟΑ αλλά δεν έγινε τότε αποδεκτή η εισήγηση.
Η απόφαση του Εφετείου πρέπει να προβληματίσει την ΚΟΠ. Πρέπει να καθοριστούν με κανονισμούς οι εξουσίες και τα όρια κάθε οργάνου.
Σήμερα το ποδόσφαιρο αποτελεί μια τεράστια βιομηχανία και είναι καθημερινά στα σπίτια μας,γι αυτό κάθε απόφαση που λαμβάνεται χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή και μελέτη».