Τα «μαγικά» του Τζουντ Μπέλινγκχαμ στο γήπεδο δεν περνούν απαρατήρητα από κανέναν, πόσο μάλλον από τον συμπαίκτη του Φιλ Φόντεν, ο οποίος έσπευσε να μιλήσει για την απόδοση του 19χρονου με τα πιο επαινετικά σχόλια.

Ο Μπέλινγκχαμ είχε πρωταγωνιστικό ρόλο στη χθεσινή επικράτηση 3-0 της Αγγλίας επί της Σενεγάλης, μοιράζοντας ασίστ στον Χέντερσον για να ανοίξει το σκορ, ενώ και το δεύτερο γκολ της ομάδας του ξεκίνησε από μια δικιά του ατομική ενέργεια.

Με αφορμή την εξαιρετική του εμφάνιση, ο Φόντεν αποθέωσε τον συμπαίκτη του, τονίζοντας πως παρά το νεαρό της ηλικίας του αποτελεί ήδη ένα βασικό μέλος της εθνικής ομάδας της Αγγλίας, ενώ, υποστήριξε πως διαθέτει τις ικανότητες να γίνει ο κορυφαίος μέσος στον κόσμο.

«Δεν θέλω να υπερβάλλω γιατί είναι ακόμη πολύ νέος, αλλά ο Τζουντ είναι ένας παίκτης με τεράστιο ταλέντο. Δεν βλέπω καμία αδυναμία στο παιχνίδι του, έχει ό,τι χρειάζεται. Είναι μόλις 19 ετών και ήδη βασικό στέλεχος στην εθνική και ένας από τους καλύτερους παίκτες μας», τόνισε ο Φόντεν και πρόσθεσε, «Πιστεύω πως έχει τις δυνατότητες να γίνει ο κορυφαίος μέσος στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο. Περιμένω και στο ματς με τη Γαλλία να έχει καλή απόδοση και να μας βοηθήσει να προκριθούμε στην επόμενη φάση», κατέληξε.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Μπέλινγκχαμ στον χθεσινό αγώνα, σε ηλικία 19 ετών και 158 ημερών έγινε ο νεότερος παίκτης της Αγγλίας που μοίρασε ασίστ σε αγώνα Παγκοσμίου Κυπέλλου.