Στην τελική ευθεία μπαίνει η μεταγραφή του Τιμοτέους Πούχατς στον Παναθηναϊκό, με τις εξελίξεις για την περίπτωση αυτού του ποδοσφαιριστή να είναι άμεσες.
Όπως σας είχε αποκαλύψει το SDNA, ο αριστερός μπακ της Ουνιόν Βερολίνου, Τιμοτέους Πούχατς αποτελεί τον βασικό στόχο του τριφυλλιού για την ενίσχυση της άμυνας του αριστερού άκρου της άμυνας.
Το θέμα πλέον είναι προχωρημένο, με τον Παναθηναϊκό να βρίσκεται σε ανοιχτή γραμμή με την γερμανική ομάδα για την απόκτησή του με την μορφή δανεισμού για 6 μήνες ενώ αναμένεται να μπει μια οψιόν αγοράς για το καλοκαίρι. Η απόκτηση του διεθνή Πολωνού μπαίνει στην τελική ευθεία και δεν είναι απίθανο μέσα στο άμεσο επόμενο χρονικό διάστημα να κλειδώσει οριστικά το deal.
Ο Πούχατς θα έρθει με την προοπτική να αποτελέσει μια εναλλακτική λύση του Χουάνκαρ, αλλά αναμένεται να ανεβάσει και τον ανταγωνισμό για την θέση αυτή. Ο 23χρονος είναι διεθνής 12 φορές με την Πολωνία και έχει χαρακτηριστικά που ταιριάζουν ταμάμ στον τρόπο με τον οποίο αγωνίζεται το τριφύλλι.
Το πρόβλημα στην αριστερή πλευρά είναι σοβαρό και το γνωρίζουν πολύ καλά στο τριφύλλι. Με τους Γκάνεα – Αϊτόρ νοκ άουτ πλέον οι λύσεις λιγοστεύουν. Αρκεί να σκεφτεί κανείς ότι ενόψει Ιωνικό μετά τον τραυματισμό και του Βέρμπιτς, το τριφύλλι θα ξεκινήσει με τον Μπερνάρ στο αριστερό άκρο της επίθεσης και στο κέντρο θα παίξουν οι Ρούμπεν, Κουρμπέλης και Τσέριν, κάτι που σημαίνει ότι δεν υπάρχουν εναλλακτικές λύσεις.
Αυτός είναι και ο λόγος που στον Παναθηναϊκό έχουν ενεργοποιηθεί, προκειμένου να ενισχύσουν την ομάδα στην πλευρά αυτή την μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου. Ο Πούχατς, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, θα είναι η πρώτη μεταγραφή της ομάδας και θα ακολουθήσουν οι άλλες δύο. Η μία θα αφορά την ενίσχυση του  κέντρο (θέση 8-10), με τον Βραζιλιάνο Κάουλι να είναι ο μεγάλος στόχος και η άλλη την ενίσχυση στα εξτρέμ, με τον Αλιρέζα Γιάχανμπακς να είναι στο στόχαστρο.