Η ΑΕΛ ολοκληρώνει το Σάββατο την προετοιμασία της για το παιχνίδι με τον Άρη, με τα αγωνιστικά δεδομένα της ομάδας να λένε ότι οι Φιλίποβιτς, Πάβλοβιτς και Κατσάνικλιτς θα είναι εκτός, ενώ ο Μεντόγεβιτς προλαβαίνει μεν αλλά δεν θα είναι στην 11άδα.
Οι γαλαζοκίτρινοι πάνε στο τελευταίο λογικά παιχνίδι τους ως γηπεδούχοι στο Τσίρειο και θέλουν να το αποχαιρετήσουν με νίκη. Είναι ένα παιχνίδι που θα μείνει στην ιστορία της ομάδας, από την στιγμή που δεν αναμένεται να αγωνιστεί ξανά ως γηπεδούχος. Η τύχη το έφερε έτσι να έχει αντίπαλο τον συμπολίτη Άρη, και αυτό έχει δώσει και την ευκαιρία στις διοικήσεις των δύο ομάδων να βραβεύσουν πρώην προέδρους, ποδοσφαιριστές αλλά και παράγοντες δίνοντας έτσι και ένα γιορτινό κλίμα σε αυτή την αναμέτρηση και αποχαιρετώντας το γήπεδο που τους φιλοξένησε για 46 τόσα χρόνια με την όμορφη αυτή εκδήλωση.
Στα αγωνιστικά ο Τσέντομιρ Γιανέφσκι έχει στο μυαλό του την 11άδα της ομάδας και το σύστημα, όμως παραμένουν κάποιες θέσεις ανοικτές. Μια από αυτές είναι και ο επιθετικός  κορυφής με τους Μπεραχίνο και Τσέποβιτς να διεκδικούν την θέση.  Στο παιχνίδι με τον Απόλλων που δεν ξεκίνησε ποτέ, ο Σέρβος ήταν στο αρχικό σχήμα. Αυτό δεν σημαίνει και κάτι καθώς άλλη τακτική θα ήταν με τους κυανόλευκους και άλλη θα είναι με τον Άρη. Οι πιθανότητες μοιάζουν να είναι μοιρασμένες την δεδομένη στιγμή για το ποιος από τους δύο θα βρίσκεται στο αρχικό σχήμα της ομάδας.

Μιχαήλ Αριστείδου