Παράπονα για τη διαιτησία έκανε ο προπονητής της Δόξας, Ρικάρντο Τσέου.
«Δεν είναι δίκαιο το αποτέλεσμα. Στο πρώτο ημίχρονο ο Απόλλωνας είχε την κατοχή, αλλά εμείς είχαμε ξεκάθαρες ευκαιρίες. Μικρές λεπτομέρειες έκριναν το παιχνίδι, πληρώσαμε ένα ατομικό λάθος.
Το δεύτερο ημίχρονο μας ανήκε. Παίξαμε πολύ καλά. Πιέσαμε τον Απόλλωνα στα τελευταία 40 μέτρα αλλά δεν σκοράραμε. Δεν βλέπουμε έδρες ή φανέλες. Έχουμε εφτά πέναλτι εναντίον μας, τα πέντε δεν έπρεπε να δοθούν. Απόψε είχαμε ένα καθαρό πέναλτι, η τηλεόραση δεν έδειξε επανάληψη. Αξίζουμε σεβασμό.
Δουλεύουμε, έχουμε οικογένειες, χρειαζόμαστε το ποδόσφαιρο για να επιβιώσουμε. Ζητάμε ίση μεταχείριση. Πιστεύω πολύ στο πρότζεκτ μας, το ίδιο και οι παίκτες μας, βλέπουν ότι παίζουμε πολύ καλά. Αξίζαμε μίνιμουμ την ισοπαλία».
Ρωτήθηκε στη συνέχεια για ποια φάση αναφέρεται ότι η ομάδα του είχε πέναλτι: «Υπήρχε καθαρό χέρι. Υπήρχαν τρία πέναλτι στη διάρκεια του πρωταθλήματος σαν αυτό. Έχουμε συνέχεια τους ίδιους διαιτητές. Έπρεπε το VAR να στείλει τον διαιτητή να δει τη φάση. Είδατε όλοι το βίντεο που έβαλε η ομάδα στα social media για τη διαιτησία. Δεν ξέρω γιατί γίνεται αυτό. Κάθε βδομάδα στηρίζω τους διαιτητές, αλλά έχω κουραστεί να μην λέω τίποτα. Χάσαμε αρκετούς βαθμούς από τα διαιτητικά λάθη, θα μπορούσαμε να είμαστε σε καλύτερη θέση».