Ο Τζουντ Μπέλιγχαμ αποτελεί ένα από τα hot ονόματα της μεταγραφικής περιόδου του Ιανουαρίου, με την AS να αναφέρει ότι ο νεαρός χαφ δίνει προβάδισμα στην Ρεάλ Μαδρίτης.
Σύμφωνα με την Μαδριλένικη εφημερίδα, ο 19χρονος μέσος της Ντόρτμουντ προτιμάει την προοπτική της μεταγραφής τους στους «Μερένχες» παρά το ασφυκτικό πρέσινγκ από Λίβερπουλ, Μάντσεστερ Σίτι και Γιουνάιτεντ.
Σύμφωνα με τους Ισπανούς, ο Μπέλιγχαμ δεν ενδιαφέρεται να επιστρέψει στην πατρίδα του, αφού το πρότζεκτ της Ρεάλ Μαδρίτης τον έχει κερδίσει, με τους Μαδριλένους να είναι αποφασισμένοι για την απόκτηση του ταλαντούχου χαφ.
Η Ντόρτμουντ ζητάει 100 εκατομμύρια για την παραχώρηση των δικαιωμάτων του Μπέλιγχαμ και η διοίκηση της Ρεάλ είναι διατεθειμένη να δώσει αυτό το ποσό για να ντύσει τον Άγγλο μέσο στα λευκά.
Ο Μπέλιγχαμ προορίζεται για αντικαταστάτης του Λούκα Μόντριτς με τους «Μερένχες» να έχουν καταστρώσει ήδη το πλάνο τους, αφού θέλουν από τώρα τον Μπέλιγχαμ για να θητεύσει δίπλα στον Κροάτη μέσο, ώστε να είναι ομαλή η προσαρμογή του.