Ασθενής ψηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή, ενώ από το βράδυ της Κυριακής ασθενής χαμηλή πίεση θα αρχίσει να επηρεάζει την περιοχή, σύμφωνα με την πρόγνωση της Μετεωρολογικής Υπηρεσίας.
Σήμερα ο καιρός θα είναι κατά διαστήματα μερικώς συννεφιασμένος. Οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά μεταβλητοί, ασθενείς 3 μποφόρ για να καταστούν σταδιακά βορειοανατολικοί ως νοτιοανατολικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι 3 με 4 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 21 βαθμούς στο εσωτερικό και τα παράλια και στους 13 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.
Το βράδυ ο καιρός θα καταστεί σταδιακά κυρίως συννεφιασμένος και από τα μεσάνυχτα και μετά αναμένονται τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες, αρχικά στα δυτικά και αργότερα και στις υπόλοιπες περιοχές. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως βορειοανατολικοί ως νοτιοανατολικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι 3 με 4 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει στους 10 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 14 στα παράλια και στους 7 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.
Τη Δευτέρα ο καιρός θα είναι κυρίως συννεφιασμένος και κατά διαστήματα αναμένονται μεμονωμένες βροχές.
Την Τρίτη και την Τετάρτη ο καιρός θα είναι κυρίως συννεφιασμένος και κατά διαστήματα αναμένονται τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες. Τα φαινόμενα την Τετάρτη πιθανό να είναι κατά τόπους έντονα.
Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στα ίδια επίπεδα τη Δευτέρα, τα οποία είναι λίγο πάνω από τους κλιματικούς μέσους όρους. Την Τρίτη και την Τετάρτη αναμένεται σταδιακά πτώση.