Μπορεί να ήρθε στο τελευταίο λεπτό του αγώνα το γκολ της νίκης για την Ομόνοια, αλλά έστω και στο φινάλε, οι «πράσινοι» πήραν αυτό που άξιζαν.
Η φοβερή έμπνευση του Μπέζους
και το ότι πήρε… πάνω του, εκείνη την τελευταία προσπάθεια για την ομάδα του, τον δικαίωσε με ένα εξαιρετικό γκολ και δικαιώθηκε και η Ομόνοια
Ήταν καλύτερη σε όλη τη διάρκεια του αγώνα, έφτιαχνε φάσεις, είχε και δοκάρι, αλλά δεν ήταν αποτελεσματική. Κι από τη στιγμή που έμενε το 0-0, όλα ήταν πιθανά…
Η νίκη αυτή έδωσε τρεις υπερπολύτιμους βαθμούς στο «τριφύλλι» και πλέον πάει με καλύτερη ψυχολογία και διάθεση στο ντέρμπι που ακολουθεί, την ερχόμενη Παρασκευή (16/12) με την ΑΕΚ στην Αρένα. Είναι σημαντική αυτή η νέα νίκη (3η στη σειρά σε πρωτάθλημα και κύπελλο) που βοηθά γενικότερα στην προσπάθεια για ανάκαμψη.
Τα δεδομένα ενόψει της συνέχειας: Ο Χούπερ θα περάσει από MRI για το πρόβλημα στον τετρακέφαλο, οι Μιξ και Μάταβζ ήταν ασθενείς και απουσίαζαν από το σημερινό παιγνίδι. Αναμένεται ότι σύντομα θα επανέλθουν. Δεδομένη η επιστροφή του Χαραλάμπους, ο οποίος εξέτισε την ποινή του, δεν υπολογίζονται Φαμπιανό και Ζαχαρίου.