Παραδέχθηκε ο προπονητής του Απόλλωνα, Κωνσταντίνος Μακρίδης, ότι η ομάδα του είχε δύο πρόσωπα στον αγώνα με τη Δόξα.
«Πρώτα να ευχαριστήσουμε όσους συνέβαλαν να γίνει αυτό το γήπεδο. Έχουμε όλοι την ευθύνη να το προσέχουμε. Πραγματικά θα ήθελα να μπω έστω για πέντε λεπτά στον αγωνιστικό χώρο.
Στο πρώτο ημίχρονο αρχίσαμε καλά, ελέγχαμε το παιχνίδι, είχαμε ενέργεια, βγάλαμε φάσεις και πετύχαμε ένα γκολ. Στο β’ ημίχρονο όμως δεν ήμασταν στο επίπεδο που έπρεπε. Χάσαμε την ενέργειά μας. Ο αντίπαλος έβαλε αρκετούς παίκτες στην τελευταία μας γραμμή. Είναι κάτι που μας προβληματίζει, δεν έχουμε συνέχεια. Δουλεύουμε γι’ αυτό. Είμαι ευχαριστημένος από το πρώτο ημίχρονο, όμως σε σχέση με το δεύτερο θέλουμε αρκετή δουλειά, να έχουμε συνέπεια. Ξέρουμε ότι πρέπει να βελτιωθούμε».
-Ρωτήθηκε επίσης για την ενίσχυση: «Αν έρθουν κάποιοι παίκτες, θα τους επιλέξει ο Κωνσταντίνος Μακρίδης. Η μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου είναι πολύ δύσκολη. Οι πιο σημαντικοί παίκτες είναι αυτοί που έχουμε στο ρόστερ. Αν βρούμε κάτι καλό, θα το δούμε».
-Αν οι παίκτες είχαν άγχος: «Όχι. Δεν έχεις άγχος σε τέτοια ατμόσφαιρα».
-Για το ντέρμπι με την Ομόνοια: «Από αύριο σκεφτόμαστε μόνο αυτό το παιχνίδι. Έχει αρκετή ποιότητα. Θα βρούμε τους τρόπους για να την αντιμετωπίσουμε».
-Για τον Νταμπό: «Είχε μια μικρή ενόχληση. Θα δούμε τη Δευτέρα ενόψει Ομόνοιας. Ο Πινακάς είχε άδεια για να πάει στην Ελλάδα να δει τον παππού του που είναι άρρωστος. Ο Καμπράλ έμεινε εκτός όπως και ο Ποντικός».
-Για Ογκεντά: «Δεν μπορώ να πω αν είναι εκτός πλάνων, θα ανακοινωθεί επίσημα από την ομάδα».