Ο Ευγένιος Χαμπουλλάς δεν θα αφήσει αναπάντητα τα όσα του καταλόγισε ο Χρήστος Πουλλαΐδης στην επιστολή του. Όπως πληροφορούμαστε, είναι ανοικτό το ενδεχόμενο να προβεί σε μία γραπτή δήλωση, ίσως ακόμη και σήμερα, με την οποία ωστόσο δεν θα λέει πολλά (λόγω του αυριανού αγώνα με την Καρμιώτισσα αλλά και λόγω γιορτών) όμως σκέφτεται σοβαρά να προχωρήσει σε μία συνέντευξη Τύπου, με επικρατέστερη μέρα την ερχόμενη Τρίτη, 27 Δεκεμβρίου.
Ο πρόεδρος του σωματείου θα καταθέσει την άποψή του για τα όσα του καταλόγισε ο απερχόμενος πρόεδρος της εταιρείας και μεγαλομέτοχος της Ανόρθωσης. Θυμίζουμε τι αναφέρει στην επιστολή του ο κ.Πουλλαΐδης:
«Α. Πεισματική άρνηση του προέδρου του Σωματείου για συνεργασία με την Εταιρεία
Από την μια η στείρα άρνηση του προέδρου του Συλλόγου Ανόρθωσις Αμμοχώστου κ. Ευγένιου Χαμπουλλά να συνεργαστεί με την Εταιρεία και από την άλλη η αλλαγή της στάσης του και η άρνηση του υπογράψει τη νέα τροποποιητική συμφωνία διαχείρισης του ποδοσφαιρικού τμήματος, κατά παράβαση του Καταστατικού και της απόφασης της Γενικής Συνέλευσης του Σωματείου.
Χαρακτηριστικά ο κ. Χαμπουλλάς ήταν το πρόσωπο που ορθά εισηγήθηκε την τροποποίηση της συμφωνίας διαχείρισης ως πρόεδρος του Δ.Σ. της Εταιρείας.  Επιπλέον, ως μέλος του Σωματείου την υπερασπίστηκε στη Γενική Συνέλευση και την υπερψήφισε.  Τώρα ως πρόεδρος του Σωματείου, κατά παράβαση του  άρθρου 8.8.5 του Καταστατικού που προβλέπει πως το Διοικητικό Συμβούλιο του Σωματείου υπόκειται στις αποφάσεις της γενικής συνέλευσης και του άρθρου 9.1.1 που προβλέπει πως οι αποφάσεις της Γενικής Συνέλευσης πρέπει να εφαρμόζονται από τα όργανα του Συλλόγου δεν ανταποκρίθηκε στις σχετικές επιστολές της Εταιρείας ημερ. 16/11/22 και 09/12/22 για την υπογραφή της συμφωνίας».

Ανδρέας Βεντούρης