Αμέσως μετά τη λήξη του αγώνα και την ισοπαλία με τον Άρη, ο προπονητής της ΑΕΛ Τσέντομιρ Γιανέφσκι δήλωσε τα ακόλουθα:
«Μετά από τρεις ήττες το σημαντικό ήταν να μη χάσουμε, στο τέλος αν είχαμε την τύχη σε κάποια από τις φάσεις στο τέλος θα μπορούσαμε να πάρουμε καλύτερο αποτέλεσμα. Θέλαμε τη νίκη και για τον κόσμο μας, διότι μάλλον ήταν το τελευταίο μας παιχνίδι στο Τσίρειο, αλλά και για να πλησιάσουμε την πρώτη εξάδα. Είχαμε όμως απέναντι μια πολύ καλή ομάδα και δεν δημιουργήσαμε και πολλές ευκαιρίες».

ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΜΙΛΗΣΕ ΣΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗ ΔΙΑΣΚΕΨΗ:
«Παίξαμε ένα δύσκολο παιχνίδι με τον Άρη, είχαμε πρόθεση να κερδίσουμε το παιχνίδι γιατί είχαμε τρεις ήττες, ήταν συναισθηματική ατμόσφαιρα στο τελευταίο παιχνίδι. Προσπαθήσαμε να κάνουμε ευκαιρίες αλλά δεν τα καταφέραμε» είπε αρχικά και πρόσθεσε:
«Οι ποδοσφαιριστές μας έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό. Όταν έπαιζαν με 10 παίκτες, δεν μπορούσαμε να σκοράρουμε. Κρατούμε τα θετικά. Παίζουμε σύντομα το επόμενο παιχνίδι. Πρέπει να καλύψουμε το έδαφος, για να μείνουμε κοντά στην εξάδα. Ευχαριστούμε τον κόσμο».
Για την βελτίωση στην άμυνα αλλά όχι και στην επίθεση: «Δουλεύουν σκληρά οι ποδοσφαιριστές μας στην άμυνα και στην επίθεση. Πρέπει να βελτιωθούμε ψυχολογικά».
Για τον κόσμο: «Ο κόσμος της ΑΕΛ πάντα εκπληκτικός. Ο κόσμος όμως δεν σκοράρει, πρέπει οι ποδοσφαιριστές να σκοράρουν».
Για την ενίσχυση: «Ψάχνουμε παίκτες τον Γενάρη».
Για το Παγκόσμιο Κύπελλο: «Γαλλία, Αργεντινή θα πάνε τελικό. Ίσως ο Μέσι πάρει το τρόπαιο που θέλει τόσο».