Επιστροφή στις νίκες είναι το μοναδικό ζητούμενο για την Ανόρθωση ενόψει του αυριανού αγώνα με τον Ολυμπιακό εντός έδρας, που αρχίζει ουσιαστικά ο δεύτερος γύρος του πρωταθλήματος.
Είναι δεδομένο ότι το μόνο που απέμεινε για την «Κυρία» στον θεσμό του πρωταθλήματος… είναι να καταφέρει να εισέλθει αρχικά στο πρώτο γκρουπ και ακολούθως να προσπαθήσει να μην έχει μεγάλη διαφορά από την 4η θέση που υπό προϋποθέσεις οδηγεί στην Ευρώπη. Αντιλαμβάνονται όλοι τις δυσκολίες στην ομάδα της Αμμοχώστου, όμως βλέπουν ξεχωριστά κάθε παιχνίδι και στο τέλος θα κάνουν ταμείο…

Ο Τσίσκο Μουνιόθ δεν έμεινε καθόλου ικανοποιημένος στο τελευταίο παιχνίδι με τον Άρη και είναι δεδομένο ότι θα προχωρήσει σε αλλαγές στο αρχικό σχήμα. Δεν αποκλείεται μάλιστα να αλλάξει και σχηματισμό, επαναφέροντας το 4-3-3 και αφήνοντας πίσω το 3-5-2 που παρουσίασε την «Κυρία» στα τελευταία τρία παιχνίδια.
Εάν τελικά επιλέξει το 4-3-3, κάτω από τα δοκάρια θα επιστρέψει ο Λόρια. Αριστερό μπακ θα είναι ο Κίκο και δεξί ο Αμπαρτζουμιάν. Στα στόπερ τώρα ενδέχεται να διατηρηθεί ο Μπαισίνιο και παρτενέρ του θα είναι ένας εκ των Κορρέα και Αντωνιάδη, αφού απουσιάζει ο Χάρογιαν λόγω τιμωρίας.
Στην μεσαία γραμμή σίγουρα θα παίξει ο Αρτυματάς. Μπροστά του θα είναι ο Σάμπο και δεν αποκλείεται και ο Κορέια.
Στα άκρα της επίθεσης είναι δεδομένη η επιστροφή του Ουάρντα και δεξί εξτρέμ δεν αποκλείεται να δούμε τον Φερέιρα. Θέση διεκδικεί και ο Γουαρίς.
Στην κορυφή της επίθεσης θα είναι ο Νινγκά, αφού έτσι και αλλιώς δεν υπάρχει άλλη επιλογή. Ο Ράντονιτς όσες φορές έπαιξε δεν βοήθησε και ενδέχεται να είναι ο δεύτερος που θα διαβεί την πόρτα εξόδου τον προσεχή Ιανουάριο μετά τον Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο.
Όσον αφορά τώρα τους Ιωάννου και Εμπραλίτζε, ο διεθνής Κύπριος μέσος ενδέχεται να επιστρέψει στην αποστολή, όχι όμως και ο Γεωργιανός που κρίνεται ανέτοιμος.
Εκτός θα είναι και ο τραυματίας Πάντσεον.