Η ΑΕΛ έχει οχτώ δανεικούς ποδοσφαιριστές σε άλλες ομάδες, με τους γαλαζοκίτρινους να παρακολουθούν από κοντά την πορεία τους.
Με την συμπλήρωση της σεζόν χρονιάς καταγράφουμε το τι έχουν κάνει μέχρι τώρα.
Ο Κωνσταντίνος Σωτηρίου αν και η ομάδα του δεν τα πάει και τόσο καλά, έχει καταφέρει να πείσει με τις εμφανίσεις του στο Ισραήλ με την φανέλα της Χάποελ Χάϊφα, σε σημείο που η Ισραηλινή ομάδα σκέφτεται να αγοράσει τα δικαιώματα του σύμφωνα με ΜΜΕ της γειτονικής χώρας. Ο Σωτηρίου μετράει 12 συμμετοχές στο πρωτάθλημα.
-Στην ομάδα της ΕΝΥ Διγενή Ύψωνα συναντάμε τρεις γαλαζοκίτρινους. Εκεί βρίσκεται ο ακραίος επιθετικός Μιχάλης Κωσταντινίδης με 13 συμμετοχές και 1 γκολ. Υπάρχει επίσης τον 19χρόνο κεντρικό αμυντικό Χρίστο Ευσταθίου με 11 συμμετοχές από τις οποίες οι 8 ως βασικός και τέλος τον 22χρόνο επιθετικό Παναγιώτη Λουκά με 11 συμμετοχές και 3 γκολ μέχρι στιγμής.
-Στην ομάδα της ΑΕΖ είναι ο μέσος Κώστας Μαρνέρος μετρώντας 4 συμμετοχές μέχρι τώρα με την ομάδα ενώ ο επιθετικός Άδωνης Νικολεττίδης αγωνίζεται στην ΠΑΕΕΚ με 10 συμμετοχές μέχρι στιγμής στο πρωτάθλημα της β’ κατηγορίας.
-Στην Ομόνοια 29ης Μαΐου βρίσκεται ο Δημήτρης Αβραάμ με δέκα συμμετοχές. -Τέλος στην Ισπανία είναι ο Θέμης Θεμιστοκλέους στην Μπαταγιόζ Β’ αλλά δεν υπάρχει επαρκής ενημέρωση για τις συμμετοχές του.

Μιχαήλ Αριστείδου