Ο Κέβιν Μιραλάς άνοιξε λογαριασμό με την ΑΕΛ καθώς σκόραρε το γκολ της νίκης κόντρα στην ΕΝΠ. Ο Βέλγος βρήκε στόχο από τα 11 μέτρα και συνέχισε την δική του καλή παράδοση, που τον θέλει να έχει βάλει ένα γκολ τουλάχιστον, σε όλες τις αγωνιστικές περιόδους, αλλά και ομάδες που έχει αγωνιστεί.
Η ΑΕΛ είναι η ένατη ομάδα στην καριέρα του Βέλγου και στις προηγούμενες οκτώ είχε βρει δίχτυα ανελλιπώς σε κάθε αγωνιστική χρονιά. Στην «χειρότερη» χρονιά, την περίοδο 2009/10 όταν ήταν στην Σεντ Ετιέν, ο Βέλγος δεν βρήκε δίχτυα στο πρωτάθλημα, αλλά τα κατάφερε στον θεσμό του κυπέλλου να σκοράρει κόντρα στην Λανς. Η καλύτερη του ήταν την περίοδο 2011/12 όταν με την φανέλα του Ολυμπιακού είχε φτάσει στα 20 γκολ μέσα στην χρονιά.
Στην ΑΕΛ έχουν ανάγκη να δουν ένα καλύτερο Μιραλάς στην συνέχεια και να μπορέσει ο Βέλγος να σταθεροποιήσει την απόδοση του. Έχει παρουσιαστεί σε παιχνίδια με αρκετή όρεξη, αλλά έχει και κάποια άλλα που δεν ήταν όπως έπρεπε με βάση την ποιότητα του. Ο Βέλγος είναι από τους ποδοσφαιριστές που μπορούν να κάνουν την διαφορά στο γήπεδο και στην ΑΕΛ περιμένουν να το κάνει.

Μιχαήλ Αριστείδου