Εξιτήριο πήρε το 11χρονο αγόρι, το οποίο τραυματίστηκε σοβαρά σε τροχαίο στις 5 Οκτωβρίου στον συνοικισμό Λιοπετρίου.

Σε ανάρτηση ο πατέρας του αναφέρει:

«Μετά από 70 μέρες ήρθες σπίτι.

Σήμερα είναι μέρα χαράς, μέρα ευτυχίας! Μια μέρα που παρακαλούσαμε μέρα νύχτα να  έρθει! Ήρθε η μέρα που πήραμε το εξιτήριο! Που πάμε σπίτι μας! Όλοι πιστεύαμε πως θα αργούσε πολύ να έρθει αυτή η στιγμή όμως μας εξέπληξες όλους! Ο γιατρός μας Βασίλης Ζέρρης να μου λέει συνεχώς πόσο δυνατός είσαι και πόσο περήφανος είναι για σένα! Πέρασες πολύ δύσκολα γιε μου. Βασανίστηκες και κινδύνεψε η ζωή σου  από ιατρική αμέλεια όμως ευτυχώς τα κατάφερες και ήμουνα σίγουρος για αυτό γιε μου! Είσαι ένας πραγματικός ήρωας!!

Ευχαριστώ  τους γιατρούς νοσηλευτές και όλο το προσωπικό του American Medical Center που περιέθαλψαν το παιδί μου ,για τη στήριξη ,βοήθεια και κατανόηση! Τον νευροχειρουργό Βασίλη Ζερρη μαζί με την γενική διευθύντρια του υπουργείου υγείας αξιότιμη κυρία Χριστίνα Γιαννάκη που έσωσαν το παιδί μου και είναι διπλά μας σε ότι χρειαστούμε. Μακάρι και εύχομαι όλοι οι αρμόδιοι που πρέπει να βοηθούν  σε τέτοιες  περιπτώσεις  να το πράττουν όπως  έκανε η κυρία Χριστίνα Γιαννάκη. Ευχαριστώ τη κυβέρνηση που κάλυψε όλα τα έξοδα  περίθαλψης του παιδιού μου. Ευχαριστώ τον κόσμο όλο που προσευχήθηκε και άναψε κεράκι για το Μαρίνο μου! Ευχαριστώ τον Θεό, την Παναγία και όλους τους Αγίους που εισάκουσαν τις προσευχές  και  παρακλήσεις  μας. Ο Μαρίνος μας έζησε από θαύμα Θεού!!!.

Εγώ θα είμαι βράχος πάντα δίπλα σου γιε μου. Είμαστε πανευτυχείς που  σε έχουμε πίσω στο σπίτι μας τόσο σύντομα !!Φέτος θα περάσουμε τις πιο όμορφες γιορτές γιατί η ζωή σου γιε μου είναι το μεγαλύτερο  δώρο για μας! Δόξα σοι  ο θεός!!».