Η ΑΕΚ επικράτησε του ΟΦΗ 1-0 σε φιλική αναμέτρηση στο Σεραφείδιο χάρη στο γκολ που σημείωσε ο Λιβάι Γκαρσία στο 24ο λεπτό.
Η ομάδα του Ματίας Αλμέιδα άνοιξε το σκορ στο 24ο λεπτό. Ο Μάνταλος με ωραία κάθετη πάσα τροφοδότησε τον Γκαρσία και αυτός βρέθηκε σε θέση τετ-α-τετ και πλάσαρε εύστοχα τον Στίβενς.
Ο ΟΦΗ είχε κάποιες ευκαιρίες με τον Ντίκο και τον Τοράλ να σκοράρει, δίχως όμως αποτέλεσμα. Στο δεύτερο μέρος η ΑΕΚ κυριάρχησε και είχε τις ευκαιρίες για να σκοράρει.
Ο Στίβενς είπε όχι στην απευθείας εκτέλεση φάουλ του Φερνάντες στην έναρξη του δευτέρου μέρους, στην προσπάθεια του Λιβάι Γκαρσία ένα λεπτό μετά, αλλά και το σουτ του Μάνταλου στο 62′.
Τελευταίες καλές στιγμές στο ματς ήταν από πλευράς ΑΕΚ. Ο Αραούχο έκανε ένα δύσκολο σουτ με τον Στίβενς να απομακρύνει, ενώ στο 86′ η κεφαλιά του Φαν Βερτ πέρασε άουτ.
Στα αξιοσημείωτα του αγώνα είναι ότι από πλευράς ΑΕΚ πήραν χρόνο συμμετοχής οι Χατζισαφί και Πινέδα που επέστρεψαν από το Μουντιάλ, αλλά και ποδοσφαιριστές που κατά κύριο λόγο υπολογιζόταν για τη Β’ ομάδα, ενώ για τους Κρητικούς ξεκίνησε βασικός ο Τοράλ.
Στα Σπάτα βρέθηκαν και οι τρεις τραυματίες της ΑΕΚ, Ελίασον, Τσούμπερ και Μοχαμάντι, πλην φυσικά του Νορντίν Άμραμπατ που εκμεταλλεύτηκε ότι είναι σε πρόγραμμα αποθεραπείας και ταξίδεψε στο Κατάρ για να δει από κοντά τον αγώνα του Μαρόκου με την Πορτογαλία για τα προημιτελικά του Μουντιάλ.
ΑΕΚ: Αθανασιάδης, Ρότα (56′ Ραντόνια), Μήτογλου (82′ Ντάικο), Μουκουντί (72′ Παρράς), Σιντιμπέ (56′ Χατζισαφί), Γιόνσον (72′ Μουστακόπουλος), Φράνσον (56′ Πινέδα), Μάνταλος (72′ Χριστόπουλος), Γκαρσία (56′ Φαν Βερτ), Φερνάντες (72′ Σκόνδρας), Αραούχο (72′ Κοσίδης).
ΟΦΗ: Στίβενς, Λάρσον, Βούρος (61′ Μπουζούκης), Γιόχου (46′ Πασαλίδης), Διαμαντής, Μαρινάκης, Μεγιάδο (61′ Στάικος), Ντιουσέ (74′ Φαλατάχ), Μπαλογιάννης, Τοράλ, (46′ Αποστολάκης), Ντικό.