Το παιχνίδι στο Αμμόχωστος ανάμεσα στη Νέα Σαλαμίνα και το ΑΠΟΕΛ είναι αυτό που ξεχωρίζει από το σημερινό πρόγραμμα.
Με αφορμή την αναμέτρηση αυτή, το balla.com.cy σας μεταφέρει στο παρελθόν και θυμάται στιγμές από αυτό το ζευγάρι… ερυθρόλευκοι εναντίον γαλαζοκιτρίνων.

Από τον ημιτελικό του Κυπέλλου της σεζόν 2000-2001 στο ΓΣΠ με πρωταγωνιστές τους Μαρίνο Σατσιά και Λιάσο Λουκά. Σήμερα ο πρώην αρχηγός του ΑΠΟΕΛ είναι προπονητής στην ΕΝΠ και ο πρώην αρχηγός της Νέας Σαλαμίνας προπονητής στην ΑΕΖ.

Η Νέα Σαλαμίνα πανηγύρισε μεγάλη νίκη στο Κύπελλο της σεζόν 2000-2001 κόντρα στο ΑΠΟΕΛ στο ΓΣΠ. Πανηγυρίζουν στην φωτογραφία Ανδρέας Ιωαννίδης και Μάριος Ποχουζούρης.

Στιγμιότυπο πριν από την έναρξη αγώνα Νέας Σαλαμίνας-ΑΠΟΕΛ στο Αμμόχωστος της σεζόν 2006-2007. Διακρίνονται ο τότε προπονητής της Νέας Σαλαμίνας Ανδρέας Μιχαηλίδης με τα μέλη της διοίκησης του ΑΠΟΕΛ Πρόδρομο Πετρίδη και Χάρη Λοιζίδη.

Πριν από την έναρξη αγώνα ΑΠΟΕΛ-Νέας Σαλαμίνα στο ΓΣΠ την σεζόν 2014-2015. Πηγαδάκι ανάμεσα στον τότε προπονητή της Νέας Σαλαμίνας Νεόφυτο Λάρκου και τον αρχηγό του ΑΠΟΕΛ Κωνσταντίνο Χαραλαμπίδη.

Ball Boys της Νέα Σαλαμίνας θέλουν την φανέλα του επιθετικού του ΑΠΟΕΛ Φερνάντο Καβενάγκι την σεζόν 2015-2016 στην αναμέτρηση στο Αμμόχωστος.

Ο Αλωνεύτης έδωσε την φανέλα του σε φίλο της Νέας Σαλαμίνας που την ζήτησε μετά το τέλος της αναμέτρησης Νέα ΣαλαμίναΑΠΟΕΛ στο Αμμόχωστος την σεζόν 2017-2018.

Χρίστος Χρίστου