Στην εποχή του Κωνσταντίνου Μακρίδη μπήκε ο Απόλλωνας, με την διοίκηση να δίνει την ευκαιρία στο νεαρό προπονητή και αυτός να καλείται να την αρπάξει από τα μαλλιά.
Η απειρία είναι το πρώτο που έρχεται στο μυαλό του κάθε ενός που άκουσε την επιλογή των «γαλάζιων» και όχι άδικα, αλλά ο Κωνσταντίνος έχει και ένα δυνατό όπλο.
Ποιο είναι αυτό;
Είναι ότι γνωρίζει καλύτερα όσο κανείς άλλος την ομάδα, το ρόστερ και γενικά τα αποδυτήρια.
Το έδειξε και στο Σούπερ Καπ ότι σε ελάχιστο χρονικό διάστημα ενημερώθηκε ότι θα αναλάβει την ομάδα και την έστειλε όσο το δυνατόν πιο έτοιμη για ν κατακτήσει τον πρώτο τίτλο της χρονιάς.
Το πρώτο του στοίχημα το οποίο επιβάλλεται να το κερδίσει προκειμένου να κερδίσει και τον κόσμο είναι το ερχόμενο Σάββατο κόντρα στον Ακρίτα.
Θα είναι λάθος (πιθανότατα μοιραίο) αν θεωρήσουν στον Απόλλωνα δεδομένη τη νίκη.
Μετά από συνεχόμενα ανεπιτυχή αποτελέσματα, την πίεση στα ύψη (μετά και τα μηνύματα Κίρζη) και μετά από μια περίεργη εβδομάδα, μόνο εύκολα δεν θα είναι τα πράγματα και ο Μακρίδης έχει πολλή δουλειά να κάνει.
Πιθανότατα αυτός να έκανε και την επιλογή για τους Ρομπέρζ και Κολ να εκτίσουν την ποινή τους κόντρα στον Ακρίτα προκειμένου να τους έχει έτοιμους με την ΑΕΚ.
Πιθανότατα οι δύο να αποτελέσουν και τις μοναδικές απουσίες.

Χρίστος Χρίστου