To βραβείο Stoiximan Top Save για την κορυφαία απόκρουση της 7ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος παρέλαβε ο Νίκος Μελίσσας.
Ο Ελλαδίτης τερματοφύλακας της Νέας Σαλαμίνας, στις δηλώσεις που παραχώρησε στον ΠΑΣΠ, ευχαρίστησε τον κόσμο που τον ψήφισε, χαρακτήρισε τη διαμονή του στο νησί μας πολύ ευχάριστη, ενώ τόνισε πως το πρωτάθλημά μας δεν έχει τίποτα να ζηλέψει από το ελληνικό. Αναλυτικά όσα είπε…
«Ευχαριστώ θερμά τους φίλαθλους που με ψήφισαν. Είναι πολύ όμορφο να αναγνωρίζουν την προσπάθειά μου. Αφιερώνω το βραβείο σε όλους τους ανθρώπους που είναι καθημερινά δίπλα μου και με βοηθάνε, την οικογένεια μου, την ομάδα και το προπονητικό τιμ».
Για τη διαμονή του στην Κύπρο: «Η διαμονή μου στην Κύπρο είναι πολύ ευχάριστη! Από την πρώτη μέρα ένιωσα την φιλοξενία των Κύπριων καθώς μας συνδέουν πολλά πράγματα».
Για τη σύγκριση κυπριακού-ελληνικού πρωταθλήματος: «Δεν έχει να ζηλέψει σε τίποτα το κυπριακό πρωτάθλημα, έχουν αναβαθμιστεί πολύ οι συνθήκες για τους ποδοσφαιριστές, υπάρχει η αγάπη του κόσμου για το ποδόσφαιρο και υπάρχει μεγάλος ανταγωνισμός μεταξύ των ομάδων».