Ενημέρωση για τις κίτρινες κάρτες.

*Ο ποδοσφαιριστής της ΑΕΛ Bruno Araujo Dos Santos θα εκτίσει την ποινή του στην 12η αγωνιστική του Πρωταθλήματος Cyta.

*Ο ποδοσφαιριστής του ΑΠΟΕΛ Issam Chebake θα εκτίσει την ποινή του στην 12η αγωνιστική του Πρωταθλήματος Cyta.

*Ο ποδοσφαιριστής του Εθνικού Άχνας Igor Khudobyak θα εκτίσει την ποινή του στην 10η αγωνιστική του Πρωταθλήματος Β’ Κατηγορίας.

*Οι ποδοσφαιριστές της Πέγειας Έκτωρας Στεφάνου και Rogerio Miguel Reis Da Silva θα εκτίσουν την ποινή τους στην 10η αγωνιστική του Πρωταθλήματος Β’ Κατηγορίας.

*Ο ποδοσφαιριστής Frank Eric Tientcheu (Αγία Νάπα) θα εκτίσει την ποινή του στην 10η αγωνιστική του Πρωταθλήματος Β’ Κατηγορίας.

*Ο ποδοσφαιριστής Ορθόδοξος Ορθοδόξου (Ολυμπιάς Λυμπιών) θα εκτίσει την ποινή του στην 10η αγωνιστική του Πρωταθλήματος Β’ Κατηγορίας.

*Ο ποδοσφαιριστής του ΠΟ Αχυρώνας Ονήσιλος Μάριος Πουτζιουρή θα εκτίσει την ποινή του στην 10η αγωνιστική του Πρωταθλήματος Β’ Κατηγορίας.

*Ο ποδοσφαιριστής του Οθέλλου Αθηαίνου Eduardo Nardini θα εκτίσει την ποινή του στην 10η αγωνιστική του Πρωταθλήματος Β’ Κατηγορίας.

*Ο ποδοσφαιριστής του ΘΟΪ Λακατάμιας Anderson Otumfour Darkwa θα εκτίσει την ποινή του στην 8η αγωνιστική του Πρωταθλήματος Γ’ Κατηγορίας.

*Ο ποδοσφαιριστής του Διγενή Ακρίτα Μόρφου Costin Petru θα εκτίσει την ποινή του στην 8η αγωνιστική του Πρωταθλήματος Γ’ Κατηγορίας.

 

*Το κείμενο ανανεώνεται.