Τα αποτελέσματα της 12ης αγωνιστικής, επέτρεψαν στο ΑΠΟΕΛ να ανέβει στη 2η θέση και να δει τη διαφορά από την κορυφή να μειώνεται στους τρεις βαθμούς.
Τι σημαίνει αυτό; Ότι η ομάδα του Βλάνταν Μιλόγεβιτς, δικαιούται να πιστεύει και να ελπίζει βάσιμα πλέον, πως μπορεί να βρεθεί στην κορυφή, από την στιγμή που θα συνεχίσει αυτή την ξέφρενη πορεία, η οποία διαρκεί από την 7η αγωνιστική και έχει φέρει τις 6 σερί νίκες.
Ο επόμενος σταθμός είναι στο «Αμμόχωστος» το ερχόμενο Σάββατο, κόντρα στη Νέα Σαλαμίνα.
Μέσα σε μία δύσκολη έδρα και απέναντι σε ισχυρό αντίπαλο, θα κληθούν οι «γαλαζοκίτρινοι» να βρουν τρόπο για να αποδράσουν νικηφόρα, ώστε να ολοκληρώσουν τον α΄γύρο με μία πολύ καλή βαθμολογική συγκομιδή.
Από αγωνιστικής άποψης, τα προβλήματα είναι πλέον γνωστά. Χωρίς τους τιμωρημένους Γουίλερ, Βιγιαφάνες αλλά και τον Κβιλιτάια και χωρίς τον τραυματία Δώνη και τον επίσης τραυματία Μάγκλιτσα που δύσκολα θα προλάβει μέχρι το Σάββατο.
Πιθανόν όμως να προλάβει ο Φεράρι, ο οποίος αισθάνεται καλύτερα ενώ καλές πιθανότητες έχει και ο Σούσιτς.
Έχει όμως πολλές επιλογές ο Μιλόγεβιτς για να παρατάξει μία ομάδα, έτοιμη για να προσθέσει ακόμα μία νίκη, ενώ η προετοιμασία αρχίζει από την Τρίτη το πρωί στον Αρχάγγελο.