Σε δηλώσεις προχώρησαν οι εκπρόσωποι των ομάδων μετά τις υπογραφές για τη διαχείριση του νέου γηπέδου της Λεμεσού. Τον Απόλλων εκπροσώπησε ο πρόεδρος της εταιρίας Νίκος Κίρζης, την ΑΕΛ ο πρόεδρος του σωματείου Νίκος Χριστοδουλίδης και τον Άρη ο πρόεδρος του Σωματείου Λύσανδρος Λυσάνδρου.
Τι είπαν:
ΝΙΚΟΣ ΚΙΡΖΗΣ (ΑΠΟΛΛΩΝ): «Είναι μια ιστορική μέρα για τον Απόλλων αλλά και τη Λεμεσό. Ένα όνειρο έγινε πραγματικότητα. Κάτι το οποίο η Λεμεσός χρειαζότανε και απέκτησε μετά από τεράστιες προσπάθειες. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον ΠτΔ Νίκο Αναστασιάδη, που έκανε το παν για να δώσει αυτό το γήπεδο στη Λεμεσό. Επίσης τον ΚΟΑ και τον κ. Μιχαηλίδη για όλες τις προσπάθειες που έκαναν. Ο Απόλλων και η Λεμεσός έχουν το σπίτι του που τους αξίζει. Σύντομα να υποδεχθούμε τον κόσμο στο νέο μας σπίτι, στο νέο μας γήπεδο».
Για τη συμφωνία: «Για να είμαστε εδώ και να υπογράφουμε σημαίνει είμαστε εντάξει. Υπήρχε διαδικασία, θα μπορούσε να ήταν καλύτερη η συμφωνία αλλά δεν μπορούμε παρά να εκτιμήσουμε τι έκανε η Κυβέρνηση και ιδιαιτέρα ο ΠτΔ και έπρεπε εμείς να κάνουμε κάποιους συμβιβασμούς για να μπούμε στο γήπεδο».
ΝΙΚΟΣ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΙΔΗΣ (ΑΕΛ): «Είναι μια ιστορική μέρα η σημερινή. Μετά από μεγάλες προσπάθειες και τη βοήθεια καταφέραμε να υπογράψουμε να προχωρήσουμε στο νέο μας γήπεδο. Θα είναι ένα στολίδι και όλες οι ομάδες θα πρέπει να το προσέχουμε. Ελπίζω όλα να πάνε καλά με το νέο γήπεδο. Είμαστε μια χαρά, προχωράμε φουλ τη διαδικασία για να ξεκινήσουν και τα ματς με τη βοήθεια όλων μας».

ΛΥΣΑΝΔΡΟΣ ΛΥΣΑΝΔΡΟΥ (ΑΡΗΣ): «Υπό τις περιστάσεις υπογράψαμε την καλύτερη συμφωνία».