Μηδέν γκολ ο Κβιλιτάια, μηδέν γκολ ο Μάγκλιτσα, μηδέν γκολ και ο Μάριος Ηλία, στις 11 αγωνιστικές του πρωταθλήματος.
Η αδυναμία του ΑΠΕΛ καλά κρατεί και κανένας δεν ξέρει αν και πότε θα αλλάξουν τα δεδομένα για να καταφέρει ένας από τους τρεις επιθετικούς να…τερματίσει αυτό το τεράστιο αρνητικό στατιστικό.
Για την ώρα, ο πρώτος σκόρερ είναι  Μαρκίνιος με τα τρία γκολ, εκ των οποίων όμως τα δύο από το σημείο του πέναλτι που κέρδισε όμως ο ίδιος.
Σημειώστε βέβαια ότι ο Βραζιλιάνος με τα τρία του γκολ έδωσε 9 βαθμούς στο ΑΠΟΕΛ, αφού άνοιξε το σκορ με την Ανόρθωση, διαμόρφωσε τη νίκη με τον Απόλλων και έκανε το ίδιο με τη Δόξα Κατωκοπιάς.


Στα θετικά επίσης, η σημαντική άνοδος του Τάσου Δώνη. Αρχίζει και βρίσκει ρυθμό και…πατήματα ο Ελλαδίτης, ο οποίος ήταν πολύ καλός και με τη Δόξα Κατωκοπιάς.
Έχει πλέον κερδίσει τη θέση δεξιά στην επίθεση ενώ σκόραρε και δύο γκολ. Ο Δώνης, κάλυψε το χαμένο έδαφος από την αργοπορημένη ενσωμάτωση του και αν συνεχίσει να ανεβάζει απόδοση, θα είναι ότι καλύτερο για το ΑΠΟΕΛ, στην προσπάθεια που κάνει η ομάδα α πλησιάσει την κορυφή.
Ο Μιλόγεβιτς φαίνεται να εμπιστεύεται τόσο τον Μαρκίνιος, όσο και το Δώνη στα επιθετικά άκρα, παρόλο ότι έχει ακόμα τους Μπλουμ-Εφραίμ-Ντογκαλά-Θεοδώρου με τους δύο τελευταίους να μην φαίνεται να είναι στις προτεραιότητες (μέχρι τώρα) του Σέρβου προπονητή.