Δεν πήρε το καλύτερο αποτέλεσμα, όμως πάλι καλά που απέφυγε το χειρότερο η Ομόνοια. Μία μέτρια απόδοση στο α΄ημίχρονο και ένα επίσης μέτριο 15λεπό στο ξεκίνημα του β΄ημιχρόνου είχε η ομάδα του Φερέρα που έπαιξε καλή μπάλα από το 60’-75 διάστημα στο οποίο ισοφάρισε και είχε ευκαιρίες για να γυρίσει το ματς.
Σο τελευταίο 15λεπτο όμως, χρειάστηκε τον Φράνσις Ουζόχο για να αποφύγει την ήττα και κάπως έτσι ήταν το σκηνικό του αγώνα με τον Άρη.
Η 11άδα του Φερέρα μέχρι το 58’ όταν έριξε τους Παπουλή -Χούπερ-Λοίζου, ήταν ιδιαίτερα προβλεπτή και ακίνδυνη για την αντίπαλη ομάδα.
Ίσως, αν Βέλγος κόουτς έκανε τις αλλαγές από το 46’ να ήταν καλύτερα τα πράγματα για την Ομόνοια που έχασε νέο έδαφος στην προσπάθεια της να προλάβει την 6άδα και θα χρειαστεί μεγάλη και σταθερή βαθμολογική αντεπίθεση για να τα καταφέρει.
Επόμενος αντίπαλος ο Ολυμπιακός το Σάββατο στο ΓΣΠ και μέχρι το τέλος του α’ γύρου θα μείνει στο ΓΣΠ η ομάδα αφού ακολουθεί το ντέρμπι με το ΑΠΟΕΛ και στην 13η αγωνιστική υποδέχεται την Καρμιώτισσα.