Ο προπονητής του Απόλλωνα, Νταβίντ Καταλά, παρέθεσε συνέντευξη Τύπου για τον τελευταίο αγώνα στο Europa Conference League με τη Βαντούζ στο ΓΣΠ.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ 

Νταβίντ Καταλά
Για το κίνητρο: «Είναι το τελευταίο παιχνίδι στην Ευρώπη. Είχαμε άλλες προσδοκίες και στόχους όμως έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Πρέπει να είμαστε σοβαροί. Παίζουμε για την τιμή μας. Θέλουμε να κάνουμε ένα καλό παιχνίδι. Πρέπει να κάνουμε μια καλή εμφάνιση. Είναι μεγάλη ευκαιρία για να νικήσουμε και να αποκτήσουμε ξανά αυτοπεποίθηση. Για εμένα θα είναι ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι και θέλω να δω την απαραίτητη συγκέντρωση στο ματς και καλή εμφάνιση».
Τα αγωνιστικά: «Ο Φιλιώτης είναι τραυματίας, οι άλλοι είναι διαθέσιμοι. Σίγουρα θα έχουμε χρόνο μετά την Ευρώπη για ανάσες και από αύριο θέλουμε να χρησιμοποιήσουμε τον αγώνα για να ξεκινήσουμε την αντεπίθεσή μας».

Xάμπος Κυριάκου: «Τα δύσκολα είναι για τους δυνατούς. Ξέρουμε πως είμαστε σε δύσκολη θέση. Θέλουμε να κλείσουμε με τον καλύτερο τρόπο την φετινή διοργάνωση».
Για την επίσκεψη του προέδρου: «Κάτι δεν πάει καλά όταν βλέπουμε τον πρόεδρο στα αποδυτήρια. Θα είμαστε καλύτεροι μετά την συζήτηση με τον πρόεδρο και θα μας βγει στην συνέχεια».