Η ΑΕΛ ανεβαίνει σε φυσική κατάσταση όσο περνάνε οι αγωνιστικές, αν και τα κενά διαστήματα δεν έχουν εκλείψει από το παιχνίδι της ομάδας. Η δουλειά που γίνεται στο κομμάτι αυτό έχει αρχίσει να φαίνεται και στην ομάδα ελπίζουν ότι πολύ σύντομα θα είναι στο 100% της ετοιμότητας της.
Κόντρα στην πρωτοπόρο Πάφο FC είναι πολύ σημαντικό για την ομάδα να περιορίσει όσο γίνεται το κομμάτι κενό διάστημα, αφού ο αντίπαλο διαθέτει αρκετή ποιότητα και δεν είναι τυχαία η θέση του στον βαθμολογικό πίνακα.
Η ΑΕΛ έχει απέναντι της μια πρόκληση που αν καταφέρει να ανταποκριθεί σαφώς και θα πορευτεί με άλλα δεδομένα στην συνέχεια. κίνητρο για την ομάδα και το αήττητο που έχει η Πάφος στο πρωτάθλημα.
Ο Τσέντομιρ Γιανέφσκι έχει για πρώτη φορά όλους τους ποδοσφαιριστές του στην διάθεση του. Ο Σκοπιανός τεχνικός θα έχει λογικά 1-2 αλλαγές στην ενδεκάδα, καθώς κάνει διαχείριση στο ρόστερ όσο υπάρχει το θέμα με την φυσική κατάσταση.
Ο Σάντος είναι από τους ποδοσφαιριστές που αναμένεται να επιστρέψουν στην ενδεκάδα, ενώ και οι Κάσα και Μπιλοβάρ διεκδικούν θέση. Ο νεαρός Ουκρανός αν επιλεγεί θα αφήσει μάλλον τον Τεσέϊρα εκτός ενώ ο Σάντος θα αφήσει τον Φραντζή.
Πιο λίγες είναι οι πιθανότητες να δούμε τον Κάσα καθώς, Μακρής και Κατσάνικλιτς είχαν κάνει πολύ καλό παιχνίδι με τον Ακρίτα.  Οι υπόλοιπες θέσεις αναμένεται να καλυφτούν από τους Μουριέλ, Μπάστο, Τζιαλμά, Μεντόγιεβιτς, Τσιμπόλα, Μιραλάς και Μπεραχίνο.

Αριστείδου Μιχαήλ