H Ομόνοια δοκιμάζεται με τον Ολυμπιακό (11/11-19:00), και θέλει να επιστρέψει στις νίκες αλλά και στις καλές εμφανίσεις, έτσι ώστε, να φτάσει τους 16 βαθμούς και να πιάσει έστω και προσωρινά τον Απόλλων, αφού θα έχει αγώνα περισσότερο. Παράλληλα η ομάδα του Γιανίκ Φερέρα θέλει να εκμεταλλευτεί και τις απώλειες από το ντέρμπι στο «Στέλιος Κυριακίδης». Ο Βέλγος κόουτς δεν… παρασύρεται από τη βαθμολογική θέση των μαυροπρασίνων και γνωρίζει πολύ καλά πως κρύβει παγίδες. Γι’ αυτό και προετοίμασε κατάλληλα τους παίκτες του, τονίζοντας τους πως μόνο με σοβαρότητα, συγκέντρωση και πίστη στο πλάνο θα πάρουν τη νίκη.
Ο 42χρονος τεχνικός δεν υπολογίζει στον τιμωρημένο Κασάμα, αλλά ούτε και στους Ζαχαρίου, Μάθιους, Μπασιρού. Οι δύο τελευταίοι ναι μεν ανέβασαν στροφές, όμως είναι και θέμα ετοιμότητας. Δεν αποκλείεται όμως να είναι στην αποστολή, ωστόσο το σενάριο να βρεθούν στο αρχικό σχήμα είναι πάρα πολύ απομακρυσμένο.
Μια πιθανή 11άδα του Φερέρα για το αυριανό (11/11) μας αποτελείται από τους: Ουζόχο, Κίτσο, Γιούστε (Μίλετιτς), Λανγκ, Λέζιακς, Χάμπος (Μιξ), Κούσουλος, Μπέζους, Λοΐζου, Μπρούνο, Ανσαριφάρντ.

Θράσος Δημητρίου