Όλα όσα είπε ο κόουτς της Ομόνοιας, Γιανίκ Φερέρα στη συνέντευξη τύπου μετά τη λήξη της αναμέτρησης απέναντι στον Ολυμπιακό, για την 11η αγωνιστική.
Οι τοποθετήσεις του:
Αρχικά: «Είμαι χαρούμενος, όχι μόνο για τη νίκη, τα τέσσερα γκολ και το μηδέν παθητικό, είμαι χαρούμενος για την δίψα και την επιθυμία που είχε για τη νίκη η ομάδα. Είχαμε ηρεμία, καταλάβαμε ότι χρειαζόμασταν περισσότερο χρόνο για να φτάσουμε στη νίκη. Εύχομαι να συνεχίσουμε με αυτό τον τρόπο».
Αν ήταν η καλύτερη εμφάνιση από τότε που ήρθε: «Ήταν η καλύτερη εμφάνιση από τότε που ήρθα. Δεν θα πω ότι ήταν γιατί ακολούθησαν τις οδηγίες μου, το 90% ανήκει στους παίκτες. Τα πήγαν όλοι οι ποδοσφαιριστές περίφημα. Αυτή η νίκη θα μας δώσει αυτοπεποίθηση»
Για τους τραυματίες: «Το μόνο ερωτηματικό είναι ο Μπασιρού που είναι εκτός για καιρό. Θα προσπαθήσει να προπονηθεί σε κανονικούς ρυθμούς. Αν δεν έχουμε άλλο πρόβλημα λόγω Εθνικών μάλλον θα είμαστε φουλ για το ντέρμπι με το ΑΠΟΕΛ».
Για το ντέρμπι με το ΑΠΟΕΛ: «Βλέπουμε παιχνίδι με παιχνίδι. Τριάντα λεπτά μετά από αυτό το ματς θα ήταν παράξενο να μιλήσω για το ΑΠΟΕΛ. Μου μίλησαν οι οπαδοί μας και γνωρίζω τι σημαίνει το ντέρμπι και πόσο σημαντικό είναι. Όλα τα ματς είναι τελικοί για εμάς και θα προσπαθήσουμε για τη νίκη. Δεν θα πω κάτι για να ”βάλω φωτιά”. Συγκεντρώνομαι στη δική μου ομάδα και στη δουλειά που πρέπει να κάνουμε».
Για τον Κίτσο: «Τα πήγε καλά σήμερα. Ήταν η πρώτη φορά που αγωνίστηκε ως αριστερός μπακ. Είναι νεαρός έχει πολλά να μάθει. Η προσπάθεια που κάνει είναι εκεί, το κίνητρο που έχει είναι εκεί. Τον θέλουμε να είναι πιο επιθετικός αλλά οι εμφανίσεις του μέχρι στιγμής με ικανοποιούν».
Για τη δουλειά που γίνεται στις προπονήσεις: «Τώρα που έχουμε ένα πιο φυσιολογικό πρόγραμμα εύχομαι να δουλέψουμε περισσότερο στις προπονήσεις. Η ποιότητα υπάρχει. Είμαι ικανοποιημένος από τη νοοτροπία που έχουν οι ποδοσφαιριστές μου. Εύχομαι να μπορούσα να πω ότι αύριο θα αλλάξουμε αλλά χρειάζεται χρόνος».