Για την μεγάλη νίκη κόντρα στην ΑΕΛ, την εντυπωσιακή πορεία και το επόμενο ματς με την Ανόρθωση μίλησε ο εκπρόσωπος τύπου της Πάφος FC Πολύβιος Παλιούρας.

Που κρίθηκε το παιχνίδι με την ΑΕΛ, στο δεύτερο ή στο τρίτο σας γκολ; «Το τρίτο γκολ έκανε πιο απλά τα πράγματα. Χάσαμε και ευκαιρίες για περισσότερα γκολ αφότου ανοίχτηκε η ΑΕΛ αλλά σημασία έχει ότι και στο 2-1 που μας πίεσε η ΑΕΛ άντεξε αμυντικά και αντέρασε πολύ καλά. Πάνω σε αυτά οφείλεται η χθεσινή επιτρυχία»

Η ομάδα πήγε στο ματς με προβλήματα και έδειξε ότι διαθέτει βάθος:«Είχαμε απουσίες, είχαμε παίκτες που είναι βασικοί και ήταν στον πάγκο και προέκυψαν και επιπλέον προβλήματα. Ο Λεβάν χτύπησε στο κεφάλι, αποχώρησε με αρκετές ζαλάδες. Θα υπάρξουν οι τραυματισμοί και οι κάρτες αλλά πρέπει να μάθουμε να ζούμε με αυτά».

Τι συντέλεσε σε αυτή την εξαιρετική μέχρι τώρα πορεία; «Θεωρώ ότι είναι ένα σύνολο γεγονότων. Η σωστή στελέχωση της ομάδας, ο κόσμος που παρέμεινε, η καλή προετοιμασία, ένα άρτια στελεχωμένο προπονητικό τιμ. Όλα αυτά βοήθησαν».

Οι αριθμοί σας σας καθιστούν για την ώρα φαβορί για το πρωτάθλημα:«Είμαστε σε καλό δρόμο, κάναμε ένα πολύ καλό ξεκίνημα αλλά υπάρχει μεγάλος δρόμος μπροστά μας. Υπάρχουν πολύ καλές ομάδες και κοιτάμε παιχνίδι με παιχνίδι. Τώρα βλέπουμε το παιχνίδι με την Ανόρθωση, όχι πιο μακριά για να συνεχίσουμε στο ίδιο μοτίβο».

Αποφεύγετε να μιλήσετε για πρωτάθλημα: «Είναι νωρίς ακόμα, υπάρχουν πολλά παιχνίδια μπροστά μας».

Για το παιχνίδι που ακολουθεί με την Ανόρθωση: «Είναι δύσκολο μας, η Ανόρθωση είναι Ανόρθωση. Θα δούμε με ποιες απουσίες θα πάμε. Ο Κανέ συγκέντρωσε κάρτες και θα μάθουμε σήμερα σε ποιο παιχνίδι θα λείψει. Θα ποντάρουμε πολλά στο κομμάτι Παφίτικος κόσμος. Πρέπει να γεμίσουμε για άλλη μια φορά το γήπεδο, είναι υποχρέωση των φίλων της ομάδας μας. Δεν υπάρχουν δικαιολογίες την Πέμπτη στις 19:00 και όλη η Πάφος πρέπει να είναι στο γήπεδο».