Οι Λέικερς πηγαίνουν από το κακό στο χειρότερο, έχουν πλέον ρεκόρ 2-9 μετά την ήττα από τους Κλίπερς, ωστόσο αυτά δεν είναι καν τα χειρότερα νέα πλέον.
Στο Λ.Α βρίσκονται πλέον σε κατάσταση συναγερμού, αφού λίγο πριν την ολοκλήρωση του αγώνα αποχώρησε από το παιχνίδι ο ΛεΜπρόν Τζέιμς με ενοχλήσεις στο αριστερό ισχίο, ξυπνώντας μνήμες στην ομάδα.
Ο λόγος που ξαφνικά χτύπησαν… καμπανάκια στο Λ.Α είναι ότι ο ΛεΜπρόν είχε τραυματιστεί στο ίδιο σημείο την πρώτη του σεζόν στην ομάδα (2017/18), χάνοντας τότε 17 συνεχόμενους αγώνες πριν επιστρέψει, παραδεχόμενος κάποια στιγμή ότι έκτοτε δεν βρήκε ρυθμό μέχρι να τελειώσει εκείνη η χρονιά.
Ο ΛεΜπρόν πάντως θέλησε να καθησυχάσει τους πάντες μετά το παιχνίδι, αφήνοντας ανοιχτό το ενδεχόμενο να αγωνιστεί στον επόμενο αγώνα των Λέικερς, με αντιπάλους τους Κινγκς. Πρέπει ωστόσο να θεωρείται δεδομένο ότι το Λ.Α θα ακολουθήσει μία προσεκτική προσέγγιση για την περίπτωσή του, αφού πλέον ο “Βασιλιάς” είναι 38 χρονών.
Την φετινή σεζόν ο Τζέιμς αριθμεί μέχρι στιγμής 24.9 πόντους, 8.8 ριμπάουντ, 6.9 ασίστ και 1.1 κλεψίματα μέσο όρο σε 36 λεπτά συμμετοχής.