Αντίστροφα μετράμε πλέον για τη σέντρα του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Όλα τα φώτα είναι στραμμένα στο Κατάρ, όπου για πρώτη φορά στην ιστορία του θα φιλοξενήσει ένα τόσο σπουδαίο αθλητικό γεγονός.
Όπως είναι λογικό, μιλάμε για το ακριβότερο Μουντιάλ όλων των εποχών, με την οικοδέσποινα χώρα να έχει σπαταλήσει πολλά χρήματα, προκειμένου να φτιάξει από το μηδέν γήπεδα για τους ποδοσφαιριστές, αλλά και καταλύματα για τους φιλάθλους.
Μιας και μιλήσαμε για καταλύματα τώρα, η αλήθεια είναι πως το Κατάρ δεν είναι και η πιο οικονομική χώρα για να ταξιδέψει κανείς. Πόσο μάλλον κατά τη διάρκεια του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Το κράτος της Μέσης Ανατολής φημίζεται για τα χλιδάτα ξενοδοχεία του, ωστόσο υπάρχουν και εξαιρέσεις. Κάνοντας μια αναζήτησή στις δημοφιλέστερες πλατφόρμας ενοικίασης δωματίων, πετύχαμε το φθηνότερο κατάλυμα του Κατάρ αυτή τη στιγμή.
Πρόκειται για ένα πολύ μικρό δωμάτιο μέσα σε ένα μεγάλο σπίτι με έξι ξεχωριστές κρεβατοκάμαρες, το οποίο ο ιδιοκτήτης του το έχει βάλει μετατρέψει σε Airbnb. Το σπίτι διαθέτει τρία μπάνια, επομένως μοιράζεται ένα ανά δύο δωμάτια. Επίσης, η κουζίνα και το σαλόνι είναι κοινόχρηστα.
Πόσο θα πρέπει να πληρώσει κάποιος για τη διαμονή του εκεί; Σύμφωνα με την πλατφόρμα, 113 ευρώ για κάθε βραδιά. Δεν το λες και λίγο. Με τις τιμές των δωματίων όμως στη Ντόχα αυτή την περίοδο, θεωρείται ευκαιρία.