Για την μη βιντεοσκόπηση των αγώνων στη Β’ Κατηγορία μίλησε στον ΣΠΟΡ ΦΜ 95.0 ο εκτελεστικός πρόεδρος του ΠΑΣΠ, Σπύρος Νεοφυτίδης (ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ την ανακοίνωση).

«Για άλλη μια φορά η ΚΟΠ μας έχει εκπλήξει αρνητικά και παρέλειψε τις δεσμεύσεις της προς τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας. Στην ομοσπονδία είναι πολλοί που δεν καταλάβουν από ποδόσφαιρο. Η βιντεοσκόπηση βοηθούσε το ποδόσφαιρο. Φέτος, ξεχνώντας τις δεσμεύσεις της, δεν έβγαλε ποτέ προσφορές, παρά τις φωνές των προέδρων της β’ κατηγορίας που φαίνεται ότι απειλούνται για να μην μιλούν και δεν βιντεοσκοπούνται. Ήρθαν κι άλλοι φάκελοι αλλά η ΚΟΠ δεν έχει ενημερώσει. Χθες, έγινε το εξής εξωφρενικό: από την ομοσπονδία στάλθηκε email προς τις ομάδες, ενημερώνοντας τα σωματεία που ζήτησαν ειδική άδεια να βιντεογραφούν τα παιχνίδια της, να τις αποστέλλουν για τις ανάγκες της επιτροπής διαιτησίας! Άκουσον άκουσον! Τους έβαλαν ένα απίστευτα κακό συμβόλαιο για τα τηλεοπτικά κι έχουν τέτοιο θράσος;».

Γιατί σταμάτησαν οι βιντεογραφήσεις των αγώνων της β’ κατηγορίας: «Να μας απαντήσει ο Γιώργος Κούμας και ο Ανθούλλης Μυλωνάς. Στη Β’ Κατηγορία δεν πρέπει να είσαι και πολύ μεγάλος γνώστης του στοιχήματος για να ποντάρεις. Το πρόβλημα είναι τεράστιο. Κάνω έκκληση στον Πρόεδρο Νίκο Αναστασιάδη να τους φέρει μέσα. Από πού ως πού κ.Κούμα παρέλειψες να βιντεογραφείς τα παιχνίδια της Β’ Κατηγορίας; Να βγάλουν στη δημοσιότητα τα συμβόλαια της ΚΟΠ TV. Είναι ασέλγεια να δίνεις 20.000 σε σωματεία για τηλεοπτικά συμβόλαια».