Νομίζατε πως δεν είχε το… καθιερωμένο ραντεβού το βράδυ της Τρίτης; Πιστέψατε, έστω και για λίγο, πως δεν θα ετοιμάσουμε άρθρο για τα «Wasted Talents»; Ε λοιπόν κάνατε λάθος, καθώς πλέον τα πράγματα έγιναν εντελώς επαγγελματικά. Οι ομάδες όχι απλώς βρήκαν ονόματα, αλλά από εδώ και στο εξής θα έχουμε πιο πλούσιο υλικό με βίντεο!
Πάμε τώρα όμως στο κύριος… πιάτο.
Σε μια ακόμη μαγική βραδιά Black Talents και Wasted Whites χάρισαν γκολ και θέαμα. Για το… στατιστικό να αναφέρουμε πως είναι η τρίτη σερί βδομάδα που οι Black Talents παίρνουν τη νίκη, αυτή τη φορά με 6-3. Το σκορ για τους νικητές άνοιξε ο Δημήτρης μετά από ασίστ του Μίου, για να έρθει να ισοφαρίσει ο Λούκας έπειτα από πάσα του Εντού. Κάπου εκεί όμως, το ματς… κύλησε όπως το ήθελαν οι Black Talents, αφού ξέφυγαν με 5-1. Σκόρερ του 2ου γκολ ήταν Λόζας που αξιοποίησε την πάσα του Γιώργου Τσαγκάρη, ενώ τη σκυτάλη πήρε ο Δημήτρης με δύο γκολ από ασίστ των Τσαγκάρη και Παύλου. Το 5-1 έκανε ο Γιώργος Γιωργαλλής, με τον Παύλο να μετρά τη δεύτερη του τελική πάσα.
Οι Wastes Whites προς στιγμή το… πίστεψαν και έκαναν μια μίνι αντεπίθεση. Ντίνος (ασίστ Φάνος) και Φάνος (ασίστ Λούκας) πέτυχαν το 5-3, όμως ο Παύλος από δημιουργός έγινε εκτελεστής και διαμόρφωσε το τελικό 6-3, έπειτα από πάσα του Λόζα.
Όμως, επειδή τα λόγια δεν μπορούν να αποτυπώσουν τη μαγεία και την… παράσταση που δίνουν τα παιδιά, πιο κάτω μπορείτε να απολαύσετε τα γκολ τους. Και καλά κάνετε να το συνηθίσετε!


Από αριστερά προς τα δεξιά. Πάνω: Δημήτρης, Γιώργος Γιωργαλλής, Γιώργος (Λόζας). Κάτω: Γιώργος Τσαγκάρης, Παύλος, Ανδρέας (Μίου).


Από τα αριστερά προς τα δεξιά. Πάνω: Λούκας, Κωνσταντίνος, Φάνος. Κάτω: Αντρέας (Εντού), Ρένος, Σωκράτης.

Τα γκολ: