Η κληρωτίδα είχε κέφια και στους «16» του Champions League μας περιμένουν επικές μάχες ανάμεσα στα κορυφαία ευρωπαϊκά κλαμπ. Μπορεί μέχρι τους πρώτους αγώνες, τον ερχόμενο Φεβρουάριο, να έχει μεσολαβήσει ένα ολόκληρο Μουντιάλ, ωστόσο ήδη οι στοιχηματικές εταιρίες έχουν βγάλει τις πρώτες αποδόσεις για οκτώ ζευγάρια.
Φυσικά το μεγαλύτερο ενδιαφέρον συγκεντρώνουν το rematch του περσινού τελικού ανάμεσα στη Ρεάλ Μαδρίτης και τη Λίβερπουλ, αλλά και το rematch του τελικού του 2020, ανάμεσα στην Μπάγερν και την Παρί Σεν Ζερμέν.
Στο ζευγάρι της Ρεάλ με τη Λίβερπουλ, οι μπουκ δίνουν οριακό φαβορί στο 1.85 τους πρωταθλητές Ευρώπης. Αντίθετα, η πρόκριση των Reds, , παίζει σε τιμές διπλασιασμού. Σε ό,τι αφορά στο Μπάγερν – Παρί Σεν Ζερμέν, το ενδεχόμενο να προχωρήσουν οι Βαυαροί στα προημιτελικά προσφέρεται στο 1.65, με τους πρωταθλητές Γαλλίας να είναι αουτσάιντερ στο 2.25.
Στα αμφίρροπα ζευγάρια λογίζονται επίσης το Μίλαν – Τότεναμ και το Ίντερ – Πόρτο. Οι “νερατζούρι”, παρότι προκρίθηκαν ως δεύτεροι από τον όμιλο, προσφέρονται στο 1.65 για να προκριθούν στους «8», ενώ οι «δράκοι» στο 2.25. Στον αντίποδα, οι «ροσονέρι» είναι αουτσάιντερ του 2.35 απέναντι στα «σπιρούνια», που σύμφωνα με τους μπουκ έχουν τον πρώτο λόγο στο 1.60.
Το μεγαλύτερο φαβορί στη φάση των «16» όπως αναμένονταν είναι η Μάντσεστερ Σίτι, η οποία προσφέρεται μόλις στο 1.15 απέναντι στη Λειψία. Αν πάντως οι “ταύροι” κάνουν την έκπληξη κόντρα στην ομάδα του Πεπ Γκουαρδιόλα θα επιστρέψουν απόδοση άνω του 6.00!
Η σούπερ φορμαρισμένη Νάπολι δίνει μόλις 1.25 κόντρα στην Αϊντραχτ Φρανκφούρτης, η οποία θα παίξει για πρώτη φορά σε νοκ άουτ παιχνίδι του Champions League και η πιθανότητά της να συνεχίσει στη διοργάνωση τοποθετείται στο 4.15.
Φαβορί του 1.25 είναι και η Μπενφίκα του Οδυσσέα Βλαχοδήμου, ωστόσο εδώ οι μπουκ προσέχουν περισσότερο την Μπριζ απ’ ότι την Αϊντραχτ και προσφέρουν την πρόκριση των πρωταθλητών Βελγίου στο 3.80.
Τέλος, οι στοιχηματικές εταιρίες θεωρούν ότι η Τσέλσι έχει το πάνω χέρι απέναντι στην Ντόρτμουντ, αφού δίνουν τους Λονδρέζους στο 1.40 και τους Βεστφαλούς στο 2.95.
Στα αξιοσημείωτα των πρώτων αγώνων για τη φάση των «16», είναι το γεγονός ότι Ρεάλ (3.45) και Μπάγερν (2.95), προσφέρονται σε τιμές αουτσάιντερ κόντρα σε Ανφιλντ και Παρκ ντε Πρενς αντίστοιχα, παρότι θεωρούνται φαβορί για την πρόκριση.
Αποδόσεις κατάκτησης: Ανοίγει κι άλλο την ψαλίδα η Σίτι
Σε ό,τι αφορά στις αποδόσεις κατάκτησης η Σίτι παραμένει το απόλυτο φαβορί σε τιμές κάτω του 3.00, στο 2.80. Αντίθετα, τσίμπησαν λίγο προς το πάνω Μπάγερν και Παρί Σεν Ζερμέν, καθώς κληρώθηκαν μεταξύ τους. Από το 6.50, οι Βαυαροί έχουν φτάσει πλέον στο 8.00, ενώ οι Παριζιάνοι από το 7.50 έπιασαν το 10.00.
Λόγω της δύσκολης κλήρωσης, ανοδικά κινήθηκαν και οι αποδόσεις των Λίβερπουλ και Ρεάλ. Οι Reds από το 8.50 σκαρφάλωσαν στο 12.00 και οι Μαδριλένοι από το 11.00 επίσης στο 12.00. Στα ίδια ακριβώς επίπεδα βρίσκουμε και τη Νάπολι, ενώ ένα κλικ πιο πάνω στο 15.00 τοποθετείται η Τσέλσι. Σε αποδόσεις άνω του 20.00 κινούνται η Μπενφίκα και η Τότεναμ και άνω του 40.00 οι δύο δύο ομάδες του Μιλάνου και η Ντόρτμουντ