Ο Μπιέλ πήρε μέρος στην προπόνηση του Ολυμπιακού την Παρασκευή (4/11) και τέθηκε στη διάθεση του Μίτσελ για το ντέρμπι της Κυριακής. Ο Ισπανός θα περιμένει να δει την κατάσταση των Χάμες Ροντρίγκες και Μασούρα το Σάββατο ενώ Γκάρι Ροντρίγκες και Μπα δύσκολα θα προλάβουν.
Στη διάθεση του Μίτσελ στον Ολυμπιακό ενόψει του ντέρμπι της Κυριακής (6/11, 19:30) με τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο τέθηκε ο Πεπ Μπιέλ. Ο επιθετικός των “ερυθρόλευκων” έβγαλε όλη την προπόνηση της Παρασκευής (4/11) στον Ρέντη και έδειξε έτοιμος για το ματς της Λεωφόρου.
Δεν ισχύει το ίδιο όμως με τους Γκάρι Ροντρίγκες και Μπα που δεν προπονήθηκαν και η παρουσία τους στο παιχνίδι με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό είναι εξαιρετικά δύσκολη αν όχι απίθανη. Αν και όλα θα ξεκαθαρίσουν στην τελευταία προπόνηση του Σαββάτου.
Την ίδια μέρα ο Μίτσελ θα περιμένεει να δει σε τι κατάσταση θα είναι και οι Χάμες Ροντρίγκες και Γιώργος Μασούρας ώστε να δει αν θα είναι σε θέση να ακολουθήσουν την αποστολή και φυσικά να αγωνιστούν. Βέβαια και για τους δύο υπάρχει η αισιοδοξία πως θα είναι έτοιμοι να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους και να βοηθήσουν τον Ολυμπιακό στην προσπάθεια του να πάρει το διπλό επί του Παναθηναϊκού.