Με τον Έρλινγκ Χάαλαντ να συνεχίζει το αδιανόητο σερί του η Σίτι πέρασε ένα εύκολο βράδυ απέναντι στην Κοπεγχάγη επικρατώντας τελικά με 5-0.

Η ομάδα του Γκουαρδιόλα άνοιξε το σκορ μόλις στο 7ο λεπτό όταν ο Κανσέλο σέντραρε από δεξιά και ο Χάαλαντ πλάσαρε στην κίνηση. Στο 12’ ο Σίλβα μπήκε στην περιοχή από αριστερά και με συρτό σουτ έστειλε τη μπάλα στο δεξί κάθετο δοκάρι του Γκράμπαρα. Ο Χάαλαντ στο 23’ εξαπέλυσε μια ρουκέτα αλλά ο γκολκίπερ της Κοπεγχάγης έκανε μεγάλη επέμβαση. Στο 32’ είπε «όχι» και σε σουτ του Γκρίλις αλλά στο επόμενο λεπτό ο Χάαλαντ έκανε το 2-0 προ κενής εστίας. Επτά λεπτά μετά ο Γκρίλις σούταρε, ο Κοτσολάβα επιχείρησε να κόψει προ του Χάαλαντ και πέτυχε αυτογκόλ. Ο Σίλβα στο 44’ πλάσαρε άουτ εξ επαφής. Στο 54’ η Σίτι κέρδισε πέναλτι σε τράβηγμα του Στάμενιτς στον Λαπόρτ Το εκτέλεσε ο Μαχρέζ και πέτυχε το 4-0. Ο Άλβαρες στο 71ο λεπτό είχε δοκάρι για την ομάδα του Γκουαρδιόλα. Τέσσερα λεπτά μετά η Κοπεγχάγη είχε την πρώτη της ευκαιρία. Ο Νταραμί βγήκε τετ α τετ αλλά το πλασέ του κόντραρε και έφυγε κόρνερ. Το 5-0 ήρθε στο 76’ με κοντινό πλασέ του Άλβαρες.

ΜΑΝ.ΣΙΤΙ: Έντερσον, Ρούμπεν Ντίας, Κανσέλο (57’Λιούις), Λαπόρτ, Σέρτζιο Γκόμεθ, Γκιντογκάν, Μπερνάρντο Σίλβα (66’Γουίλσον-Έσμπραντ), Γκρίλις, Μαχρέζ, Άλβαρες, Χάαλαντ (46’Πάλμερ).

ΚΟΠΕΓΧΑΓΗ: Γκράμπαρα, Κρίστιανσεν, Χοτσολάβα, Βάβρο, Ντικς (66’Άνκερσεν), Λεραγκέρ (79’Σέρενσεν), Γιοχάνεσον, Στάμενιτς, Νταραμί (56’Χάραλντσον), Κλάεσον (66’Μουκάιρο), Καραμόκο (46’Λουντ).